Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său: „Fericirea nu se...”

Publicat pe

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său. Corneliu a vorbit, într-un interviu recent, despre mai multe aspecte foarte sensibile din viața sa. Încă turburat de moartea mamei sale, bărbatul i-a transmit un mesaj fostei amanta a tatălui său, Anișoara Dabija. Totodată el a recunoscut că și-a cunoscut sora vitregă, care are acum trei ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Timp de mai mulți ani, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru, celebrul artist a avut o amanta, pe Anișoara Dabija, iar femeia i-a dăruit și un copil, o fetiță.

Corneliu Botgros povestește că a fost să o viziteze pe sora lui, dar până acum nu poate spune că simte apropierea de familie pe care ar trebui să o simtă. Totodată, el l-a transmis și un mesaj celei care a fost amanta tatălui său.

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj pentru amanta tatălui său. Ce are să îi reproșeze

Deși era căsătorit de aproape 50 de ani, maestrul Nicolae Botgros a început o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el, Anișoara Dabija. Corneliu recunoaște că familia a fost foarte afectată din cauza femeii care i-a fost amantă.

„Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează!

Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept', a declarat fiul lui Nicolae Botgros pentru „Tele Magazin Moldova” și citat de publicația online starpopular.ro.

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției

Citește și: Nicolae Botgros a luat decizia de a-și schimba viața radical, după decesul soției

Citește și: De ce a vrut Patrizia Paglieri să renunțe la Asia Express, înainte de eliminare

Cum a fost întâlnirea cu sora sa vitregă

Mai mult decât atât, Corneliu a povestit cu a decurs întâlnirea cu sora lui vitregă. El spune că va mai trece mult timp până când va simți deplin că face parte din familie.

„Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat!

Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia.

A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc', a mai mărturisit Corneliu Botgros pentru sursa citată.

Încă suferă din cauza morții mamei sale

Corneliu spune că nici până în ziua de azi nu știe de ce s-a stins cea care i-a dat viață. În presă s-a scris Lidia Bejenaru ar fi suferit de o boală incurabilă.

„Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!', a declarat Corneliu Botgros pentru aceeași sursă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter