De ce a vrut Patrizia Paglieri să renunțe la Asia Express, înainte de eliminare: „Ne aducea în cele mai stresante stări” / EXCLUSIV

Publicat pe

Patrizia Paglieri ne-a dezvăluit de ce a vrut să renunțe la Asia Express, înainte de eliminare. Fosta concurentă și fiul ei, Francesco, ne-au povestit în VIVA! de octombrie despre ce a însemnat pentru ei această experiență unică. Au trecut prin multe provocări, la fel ca restul participanților, iar autostopul le-a dat mari bătăi de cap. Iată ce lecție au învățat după aventura vieții lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ai trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile cu partenerul?

Cel mai greu pentru noi a fost autostopul, cu siguranţă. Este factorul care ne aducea în cele mai stresante stări. Cu mâncarea, cel puţin ne-am descurcat, cât despre cazare, au fost momente când se întâmpla să găsim foarte greu, de fapt astea erau cele mai dese, dar ni s-a întâmplat să avem şi noroc, şi atunci ăsta era singurul moment relaxant al zilei.

De ce a vrut Patrizia Paglieri să renunțe la Asia Express, înainte de eliminare

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsioat partenerul sau propria ambiție?

Între noi ne-am înţeles bine, exceptând momentele de stres pe care le avea Francy la autostop, pot spune că a fost bine. Au fost momente când am vrut să renunţ, dar Francy a fost cel care mă motiva de fiecare dată şi mă ajuta în momentele grele, atât fizic, cât şi psihic.

Citește și: Patrizia Paglieri despre soții Natanticu, după ce eliminarea de la Asia Express:”N-ai cum să le ai pe toate… „

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express.”Ne bucurăm că am ajuns până aici”

Citește și: De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții:„Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad'

Citește și: Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru:„Mi-am luat la jigniri și un limbaj…'

Cu ce echipă te-ai înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

Ne-am înteles bine cu toate echipele. A fost o echipă cu care am avut anumite neînţelegeri mai târziu, dar o să vă las pe voi să vedeţi ce s-a întâmplat.

Ai slăbit la „Asia Express?

Aici e un pic ciudat, eu nu ştiu cum am reuşit să iau un kilogram, în schimb Francy a slăbit 7 kilograme.

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…

Francy şi-a dat seama cât de norocos este pentru ceea ce are şi amândoi am învăţat să cunoaştem oamenii mai bine. Ne-a marcat întreaga experienţă „Asia Express, cu tot ce s-a întâmplat, şi ne bucurăm foarte tare că am făcut parte din acest proiect. Abia aşteptăm să urmărim şi noi, la TV, cum s-au descurcat celelalte echipe şi să ne reamintim prin ce am trecut noi.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter