Ce voiai să știi despre cursurile de dezvoltare personală și nu ți-a spus nimeni până acum

Publicat pe

Pe parcursul ultimului deceniu, au apărut nenumărate companii care oferă cursuri de dezvoltare personală, menite să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta și să îți lărgești orizonturile. Cu siguranță, ai auzit până acum de aceste programe și, probabil, ai foarte multe întrebări legate de acest subiect.

Din moment ce acest domeniu se află în continuă dezvoltare și este la mare căutare, devine evident faptul că astfel de cursuri sunt extrem de importante și de relevante în ziua de astăzi. Dacă ai ocazia să le urmezi de la o vârstă fragedă, vei avea doar de câștigat!

Una dintre cele mai bune soluții pentru care poți opta este reprezentată de înscrierea la cursuri dezvoltare personala oferite de Success Academy, o „altfel de școală', care îi ajută pe tinerii adulți să capete încredere în sine și să își urmeze cele mai îndrăznețe visuri.

Ai vrea să afli mai multe despre programul de dezvoltare personală pe care orice tânăr din România ar trebui să îl urmeze? Înseamnă că ai ajuns în locul potrivit pentru că, în cele ce urmează, vei descoperi tot ce ar trebui să știi despre acest subiect.

Tot ce trebuie să știi despre structura programului

În momentul în care echipa Success Academy a gândit programul de dezvoltare personală, aceasta a ținut cont de faptul că investiția în educația tinerilor reprezintă o investiție în viitorul din care vom face cu toții parte. 

Astfel, cursurile sunt împărțite în funcție de vârsta participanților – în grupa de copii sunt încadrați cei cu vârsta între 11 și 14 ani, în timp ce grupa de adolescenți este formată din elevii cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Alt criteriu de împărțire a grupului se referă la nivelul de engleză al studenților.

În cadrul acestor cursuri de dezvoltare personală, se pune accent pe dobândirea și dezvoltarea abilităților lingvistice, motiv pentru care o parte din cursuri este predată în română, iar cealaltă în limba engleză. Indiferent de nivelul de engleză al elevilor (începător, intermediar sau avansat), Academia îi va ajuta să gândească și să se exprime liber în această limbă străină.

Alte detalii organizatorice indică faptul că anul de studiu durează 34 de săptămâni și respectă structura anului școlar tradițional în ceea ce privește perioada vacanțelor și a zilelor libere. 

Iată cum te poți înscrie! 

În cazul în care toate informațiile prezentate anterior ți-au atras atenția, nu mai rămâne decât un singur lucru de făcut: accesează platforma online a școlii Success Academy și completează formularul de pe prima pagină!

Urmează să fii contactat de un reprezentant al Academiei, alături de care vei programa participarea la ședința Demo. În cadrul acesteia, vei avea ocazia să îți dai seama cum se desfășoară o ședință de cursuri de dezvoltare personală și să discuți cu trainerii. La ședința Demo, sunt invitați atât elevii, cât și părinții.

După parcurgerea acestor pași, nu mai rămâne decât să hotărăști dacă te vei înscrie la aceste cursuri dezvoltare personala. Deși trainerii Success Academy îți sunt întotdeauna alături pentru a-ți răspunde la orice întrebare ai avea, decizia finală aparține exclusiv elevilor și părinților.

Din acest punct, poți porni într-una dintre cele mai frumoase și captivante călătorii din viața ta, cea în care te vei descoperi pe tine și vei afla cum trebuie să procedezi pentru a obține tot ce îți propui, atât din punct de vedere personal, cât și profesional!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter