De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu: „Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla”

Publicat pe

La scurt timp după ce a artista a confirmat despărțirea, s-a aflat și de ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu. Tot cântăreața a făcut dezvăluirea, în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Vedeta a povestit că deși relația a început frumos, treptat, au ajuns într-un punct în care se certau din orice, iar tot ce se întâmpla între ei devenise toxic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a dezvăluit de ce ea și fostul ei soț, Emanuel Necatu, au divorțat. Vedeta a ținut să precizeze că decizia a fost luată de comun acord, după ce ar fi constatat amândoi că nu mai funcționează bine împreună. Cântăreața a mai mărturisit că nu regretă că s-a căsătorit, însă acum consideră că s-ar fi grăbit și că înainte de acest pas ar fi trebuit să se cunoască mai bine.

Alexandra Stan și fostul ei partener, Emanuel Necatu, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă din România. Au păstrat mai mereu discreția în privința vieții lor sentimentale, astfel că nimeni nu a știut de căsătoria lor o bună perioadă de timp. Au devenit soț și soție în luna iunie a acestui an, în secret. Și-au unit destinele la Câmpulung Muscel, locul în care sportivul s-a născut. Atunci, fanii i-au felicitat în număr mare și așteptau și viitoarele vești bune de la ei, însă, ulterior, cei doi au ajuns la divorț.

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit!Gestul lui i-a dat de gol

Citește și: Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu:„Toate zidurile mele s-au prăbușit’

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine’

Citește și: George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan:„A fost dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte’

De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu

De curând, Alexandra Stan a fost invitată la „’Neatza cu Răzvan și Dani'. Artista a făcut atunci o dezvăluire uluitoare, spunând că ea și fostul ei soț, Emanuel Necatu, au divorțat. Dacă atunci nu a vorbit și despre motivele ce au condus la despărțire, acum, vedeta a spus lucrurilor pe nume. În cadrul emisiunii „Teo Show', de pe Kanal D, ea a spus că decizia ar fi fost una comună.

Mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu s-a încheiat la doar câteva luni de la căsătorie. Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir că nu regretă că s-a căsătorit, însă consideră că s-ar fi grăbit. Conform spuselor sale, acum a realizat că înainte de a se mărita, ar fi trebuit să-și cunoască mai bine partenerul. În plus, a declarat că atunci când l-a întânit prima oară pe fostul ei soț, ea se simțea „debusolată', după ce-și pierduse motanul și se afla într-o perioadă sensibilă.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta', a povestit Alexandra Stan la „Teo Show', de pe Kanal D, conform cancan.ro.

„A fost o decizie comună'

Alexandra Stan a susținut că ea și Emanuel Necatu au avut o relație frumoasă la început. Ulterior, însă, au început să se certe din orice. Deși și-ar fi dat seama că „era toxic tot ce se întâmpla', ar fi încercat să-și rezolve neînțelegerile. Fără să reușească însă, cei doi ar fi hotărât de comun acord să divorțeze.

„Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla.

Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună', mai transmis ea.

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu, în direct

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu, în direct, la „’Neatza cu Răzvan și Dani'. Artista a făcut dezvăluirea după ce Dani Oțil o întrebase „cum e măritată'. Conform spuselor prezentatorului TV, nu știa că vedeta și fostul ei soț se despărțiseră. Prezentăm mai jos dialogul dintre Alexandra Stan și Dani Oțil, din urmă cu ceva timp.

„Dani Oțil: Cum e măritată?

Alexandra Stan: Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.

Dani Oțil: Când?

Alexandra Stan: Tu ai lag, frate, deci pe bune… Zici că ți-a mâncat ție copilul neuronii.

Dani Oțil: Când am avut timp? Când am avut timp că abia ne-am…?

Alexandra Stan: Știu, dar s-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii.

Dani Oțil: Sper că nu mă treceți la o gafă, n-am știut. De unde să știu? Pe vremuri venea la noi la restaurant, ne povestea ce pățește, ce nu pățește, vorbeam de mâță, aveam alte discuții. După aia câteva luni a dispărut din motive de para casar și acum na…', așa a arătat dialogul dintre ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter