Cât de grav au fost afectați Tily Niculae și familia ei de COVID-19: „Povestea a fost puțin diferită”

Publicat pe

Tily Niculae a vorbit despre cum i-a fost viața afectată, după ce ea, soțul, dar și cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, actrița a mărturisit că a trecut prin momente de coșmar, atunci când toată familia ei s-au infectat cu SARS-CoV-2.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre vedetele din showbizul monden care au luat COVID-19 se numără și Tily Niculae. Totul se întâmpla în decembrie 2020. Vedeta și familia ei au luat toți virusul, iar cei mici au fost cei mai afectați. Actrița și soțul ei, Dragoș Popescu (45 de ani), au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Radu, în vârstă de 1 an, și, respectiv, Sofia, în vârstă de 10.

Tily Niculae și familia ei, afectați de COVID-19

lae, soțul ei și copiii lor au avut COVID la finalul anului trecut. După infecție, cel mai afectat a fost fiul actriței. „Ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp', spunea Tily în iunie 2021.

„La noi, povestea a fost puțin diferită, de ce? În primul rând, la momentul respectiv, nu exista un protocol în ceea ce-i privea pe copii. Era foarte, foarte la început.

Nu aveai un confort psihic, intervenea panica pentru că tu, ca părinte, ești acolo pentru copil până la un punct, pentru că nu ești specialist. Acum știu că ai posibilitatea să suni la o Ambulanță specială care vine acasă, atunci nu exista.

Lui Radu i-a fost cel mai rău, apoi eu, Sofiei așa și așa, și Dragoș a fost cel care a reușit să se țină pe picioare. Dar, ca să vezi contrariul la ceea ce am trăit, Dragoș a rămas cu niște pete pe plămâni, eu n-am avut nimic în urma analizelor. Ei toți au dezvoltat anticorpi, eu nu, doar prin vaccinare', a povestit Tily Niculae despre experiența COVID-1O, la ProTV.

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19

Citește și: Tily Niculae, de urgență la spital!

Citește și: Ce avere au împărțit Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Cum se descurcă copiii lui Tity Niculae la școală

Totodată, Tity Niculae a vorbit și despre cum se descurcă copiii ei la școală, în timpul pandemiei de COVID-19.

„Sofia este la școală. Dacă se îmbolnăvește cineva, revin în online, deci este puțină haoseală, dar văd că ea s-a adaptat.

Ne-am continuat viața după acea infectare, am fost în vacanțe, evident respectând restricțiile. Avem acest simț civic și respectăm,

Eu am încredere în specialiști. Mi-a venit copilul acasă și mi-a zis: «Dar dacă mă vaccinez nu mor, nu? Eu nu sunt pregătită să mor». Vorbise cu colegii de la școală', a mai spus Tity Niculae care a avut COVID-19 în decembrie anul trecut.

Tity Niculae, despre viața cu doi copii

Întrebată cum s-a adaptat vieții cu doi copii, Tily a mai spus că i-a fost foarte greu la început, dar acum s-a adaptat situației.

„În primul rând, n-am reușit să fac nimic din ceea ce mi-am propus să fac în ceea ce o privește pe Sofia în momentul în care Radu a apărut. Ea a fost acasă. Eu știam că ea va merge la școală, că va avea o rutină, că mă voi ocupa de cel mic până când ea venea acasă și apoi de ea.

Îmi pare rău că i s-a furat copilăria, ei și tuturor copiilor. Îmi pare rău că ei sunt victimele pandemiei și că violența în case a crescut. Îmi vine să plâng. Nu mai trebuie să ridicăm tonul, ci să ne controlăm, să ne calmăm. Am stat foarte mult timp împreună și suntem oameni, la un moment dat nu mai poți, fiecare are altă nevoie', a mai spus actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter