Mihai Mărgineanu, despre mesajul secret al serialului „Las Fierbinți”: "Oameni buni, nu vă mai bateți femeile!"

Publicat pe

Mihai Mărgineanu, actorul din „Las Fierbinți', a făcut dezvăluiri despre serialul de la PRO TV. Acesta a ținut să tragă un semnal de alarmă în legătură cu violența domestică. Mihai Mărgineanu le-a spus bărbaților să nu mai fie violenți cu soțiile lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mărgineanu a vorbit despre mesajul ascuns al serialului „Las Fierbinți'. Solistul interpretează rolul lui Ardiles în serialul de comedie de la PRO TV și a ținut să mărturisească ce mesaj transmite el și colegii lui prin intermediul producției tv.

„Nu știu câți dintre cei care se uită la serialul nostru au observat că în producția noastră cinematografică nu există pedepse. Asta fiindcă nici în societatea românească nu se aplică. Ca atare, ne-am ferit de așa ceva, cu o singură mențiune, una notabilă. La noi, în «Las Fierbinți», doar nevestele sunt pedepsite. Adică bătute. Însă mesajul nostru trebuie înțeles exact pe dos: „Oameni buni, nu vă mai bateți femeile!', declară Mihai Mărgineanu pentru Playtech.

Mihai Mărgineanu, despre mesajul secret al serialului „Las Fierbinți'

Interpretul a declarat că violența domestică este la ‘modă’ în rândul românilor, iar bărbații ar trebui să respecte mai mult soțiile. Astfel, serialul „Las Fierbinți' face un apel pentru stoparea violenței în familie.

Citește și: Ecaterina Ladin, dezvăluiri din noul sezon Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu personajul Dalida, în afara filmărilo

Citește: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Citește și: Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!. A fost prezentatoare TV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe: „Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva'

„Băi, tată, nu vă mai bateți nevestele! Ăsta e unul dintre apelurile serialului. Iar dacă ar fi să împrumut ceva din personajul meu, aș spune că eu sunt în favoarea bătăii, sunt pentru bătaie, dacă ea ar avea și un rol educativ, să înțeleagă și femeia aia ceva. Dar nu are!', a mai spus Mihai Mărgineanu, pentru sursa citată mai sus.

Mihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19

Mihai Mărgineanu a mărturisit că a suferit de COVID-19, împreună cu soția lui, Andreea. Totul s-a întâmplat la începutul acestui an. Artistul a povestit pe pagina sa personală de Facebook întreaga experiență și cum s-a manifestat boala în cazul lui și al soției lui.

În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!’, a povestit Mihai Mărgineanu, pe pagina sa personală de Instagram.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter