Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare: „I-au înjumătățit doza de...”

Publicat pe

Dispariția marelui artist de muzică populară a murit, pe 6 octombrie, a șocat pe toată lumea. Acum, impresarului artistului, Andreea Gușman, medic de profesie, a dezvăluit ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoain înainte de a face terapia de recuperare în camera hiperbară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Gușman mărturisește că ea este cea care știe exact ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian, înainte să ajungă la clinica de recuperare post-COVID. Cu toate acestea, medicul spune că până în prezent nu a fost căutată de niciun anchetator. Mai mult decât atât, femeia susține că în ultima perioadă a vieții solistului a avut acces la telefonul lui mobil.

Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare post-COVID

Fiica impresarului artistului a povestit, pentru România TV, ce s-a întâmplat cu regretatul artist cu câteva săptămâni înainte să moară.

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. (…) Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni, eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste.

Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţii. I-au înjumătățit doza de anticoagulant', a declarat Andreea Gusman, de profesie medic.

Citește și: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului:„Omul pe care l-am iubit și divinizat…’

Citește și: Legătura neștiută dintre Petrică Mîțu Stoian și Aurelian Preda. Anamaria Preda:„Mi-a fost aproape și când tatăl meu a decedat’

Citește și: Patrizia Paglieri: „Am stat o zi pe perfuzii'

Care era, de fapt, starea de sănătate a artistului înainte de a muri

Mai mult, Andreea Gusman susține că Petrică Mîțu Stoian luat doar jumătate din doza de medicamente anticoagulante prescrise pentru afecțiunea pe care o avea la inimă.

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.

A făcut tratament (n.,r. – pentru cancer la rinichi), a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea cât de minunat de la această clinică', a mai declarat fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian.

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară

Petrică Mîțu Stoian i-a spus surorii sale un lucru sfâșietor înainte să moară. Aflat pe patul de spital, el i s-ar fi confesat rudei sale dragi, cu puțin timp înainte să se stingă.

Potrivit spuselor femeii, deși ea îl încuraja să lupte să supraviețuiască, el i-ar fi spus că nu-i vine să creadă în ce hal a ajuns. Îndurerată, ea a povestit că la distanță de trei ore de la discuția lor, a aflat că artistul își pierduse viața.

„Cu mine a vorbit, am stat două ore cu el acolo la cardiologie, două ore și ceva am stat acolo cu el. M-au lăsat să stau cu el, l-am ajutat. Îi spuneam hai nu te lăsa, hai că ești puternic. Îmi zicea „uite, sora-mea, cum am ajuns, în ce hal’, a declarat sora lui Petrică Mâțu Stoian la Antena 3.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter