Ce a găsit Andreea Gușman, fiica impresarului, în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian: „O conversație în care a spus că...”

Publicat pe

Ce a găsit Andreea Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Acesta a fost internat la o clinică din Reșița, unde i s-a făcut un tratament hiperbaric. La scurt timp, bărbatul a ajuns de urgență la spital, loc în care și-a trăit ultimele clipe. Acum, fiica impresarului său, Andreea Gușman dezvăluie ce a găsit în telefonul celebrului artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Deși artistul părea că nu se confruntă cu probleme grave de sănătate, acesta a apelat la o clinică din Reșița pentru un tratament hiperbaric. La câteva ore după ce i-a fost administrat, artistul a ajuns de urgență la spital, unde și-a trăit ultimele clipe. În acest caz, procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acum, fiica impresarului său, Andreea Gușman, dezvăluie ce a găsit în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian.

Aceasta susține că interpretul are o perioadă destul de lungă în care nu și-a folosit telefonul, lucru ce îi ridică semne de întrebare. Ba mai mult, un alt lucru care o pune pe gânduri este faptul că niciun anchetator al cazului nu cerut telefonul artistului.

Citește și: Dovada că Petrică Mîțu Stoian a fost tratat de un psihiatru.Medicul avea un atestat în terapie hiperbară

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital:„Uite cum am ajuns, în ce hal!'

Citește și: Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde!Un elvețian susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro

Citește și: Asasinul fetiței de la Arad, primele declarații despre crimă:„Mi-aș da viața să o aduc înapoi'

Ce a găsit Andreea Gușman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian

Andreea Gușman, fiica impresarului lui Petrică Mîțu Stoian a făcut cele mai noi declarații cu privire la moartea interpretului. Se pare că aceasta, de profesie medic, a observat în telefonul interpretului un detaliu bizar. Acesta nu își folosise deloc mobilul în intervalul orar 16:30 – 17:21.

„Telefonul, el stătea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră.', a declarat Andreea Gușman, fiica impresarului pentru România TV.

Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul'

Un alt lucru care îi ridică semne de întrebare medicului este faptul că nimeni nu a cerut telefonul ca dovadă în anchetă. Aceasta susține că se ocupa întotdeauna de configurările mobilului și îi cunoștea toate parolele lui Petrică Mîțu Stoian.

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat. Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!', a menționat Andreea Gușman la România TV.

Petrică Mîțu Stoian lua jumătate din doza de anticoagulant

Andreea Gușman scoate la iveală un alt detaliu foarte important al cazului. Aceasta a ținut să atragă atenția asupra faptului că interpretului i se înjumătățise doza de anticoagulant în urma unor analize care au ieșit destul de rău.

„Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant).', a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Starea lui de sănătate se îmbunătățea

După ce analizele au ieșit destul de proaste, lui Petrică Mîțu Stoian i s-a schimbat tratamentul. Potrivit Andreei Gușman, acesta începea să se simtă mai bine.

„Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.', a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter