Asasinul fetiței de la Arad, primele declarații despre crimă: „Mi-aș da viața să o aduc înapoi”

Publicat pe

Asasinul fetiței omorâte la Arad a făcut primele declarații despre crimă. Bărbatul care a ucis-o pe Antonia, copila care și-a găsit sfârșitul, în urmă cu aproape o lună, a vorbit pentru prima dată despre fapta oribilă pe care a comis-o. Tânărul de 23 de ani le-a spus jurnaliștilor că regretă tot ce a făcut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele declarații ale criminalului fetiței omorâte la Arad. Florin Crișan a a mers la reconstituire pentru a le arăta anchetatorilor cum i-a luat viața minorei și cum i-a dat foc. Ajuns la fața locului, bărbatul a început să plângă în fața jurnaliștilor. Bărbatul susține că era sub efectul drogurilor și nu s-a mai gândit ce face.

Asasinul fetiței omorâte la Arad, primele declarații despre crimă. Bărbatul spune că a iubit-o pe Antonia

Asasinul fetiței de 4 ani a început a spus, în fața camerelor, că îi pare rău că a comis crima și că și-ar viața doar pentru a o mai aduce înapoi pe micuța Antonia.

„Am fost într-o depresie. Era o povara foarte mare pentru mine. Eram foarte influențat de droguri, n-a fost cu intenție, regret ce am făcut. Regret ce am făcut, mi-aș da și viața să o aduc înapoi pe Antonia, am iubit-o atât de mult', a spus el în fața jurnaliștilor.

Citește și: Tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad, distrus de durere la locul crimei

Citește și: Mama fetiței omorâtă și incendiată la Arad, nu va fi decăzută din drepturile părintești

Citește și: Dovada că Petrică Mîțu Stoian a fost tratat de un psihiatru.

Mama Antoniei nu va fi decăzută din drepturi

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Arad spun că femeia este o mamă model. Tânăra de 28 de ani a fost dusă la audieri, ca parte civilă în proces. Femeia a aflat de la procurori ce s-a întâmplat cu fetiţa ei. 

„Mama este mai ok, dar mai are mult de lucru pentru a depăşi situaţia respectivă', a declarat Erika Stark, director DGASPC Arad.

În urma audierilor, anchetatorii au stabilit că Sabina, mama fetei omârâtă și incendiată de concubinul ei, nu a știut absolut nimic despre planul diabolic pe care bărbatul l-a pus la cale, iar acum suferă din cauza pierderii pe care a suferit-o.

Reprezentații Protecției Copilului au stabilit că aceasta are toate șansele de a nu fi decăzută din drepturile părintești, fiind găsită drept un părintele model care are grijă de copii și de educația lor.

Mama Antoniei, fetiţa ucisă cu o săptămână în urmă, are toate şansele să nu fie decăzută din drepturile părinteşti (…) Din observaţiile noastre, s-a purtat foarte bine cu copiiii, este grijulie faţă de copii. Considerăm că este o mamă care îşi iubeşte copiii', a declarat Erika Stark, director DGASPC Arad.

Bărbatul nu a recunoscut, inițial, crima

Cadavrul fetiţei a fost descoperit în 31 octombrie, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care îşi plimba câinele, care a anunţat autorităţile. În cauză a fost deschis imediat un dosar de cercetare pentru omor şi profanare de cadavre.

Ulterior, anchetatorii au efectuat portretul robot al fetiţei în încercarea de a stabili identitatea victimei. O persoană a sunat la 112, indicând cine este fetita. În urma acestui apel, anchetatorii au ajuns la adresa familiei şi l-au ridicat pe individul de 23 de ani.

Într-o primă fază, suspectul nu a recunoscut crima și a declarat că fetiţa a murit în mod accidental când îi făcea baie. Potrivit lui, aceasta ar fi căzut şi s-ar fi lovit la cap. Ulterior, bărbatul s-ar fi panicat şi ar fi aruncat cadavrul pe câmp, dar a susţinut că nu l-a incendiat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter