Când are loc finala Asia Express 2021: data și ora

Publicat pe

Când are loc finala Asia Express 2021. Una dintre cele mai iubite competiții de la Antena 1 este pe cale să se sfârșească. După un traseu lung, desfășurat în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, telespectatorii vor afla care este echipa câștigătoare. Postul de televiziune deja a hotărât data și ora la care se va difuza marea finală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când are loc finala Asia Express 2021. Competiția de la Antena 1 a adus în fața micilor ecrane o mulțime de oameni. Aceștia stau cu sufletul la gură și așteaptă deznodământul. După un traseu desfășurat în patru țări diferite, cele cinci echipe rămase se aproapie de final. Iată data și ora la care va avea loc marea finală Asia Expres.

Cele cinci echipe rămase se pregătesc pentru finala competiției Asia Express. Acestea sunt pregătite să lupte până la final, însă există un singur câștigător.

Citește și: Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express: „A fost greu”

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…' / EXCLUSIV

Citește și: Cât de grav au fost afectați Tily Niculae și familia ei de COVID-19:„Povestea a fost puțin diferită'

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu:„Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla'

Când are loc finala Asia Express 2021

Când va avea loc finala Asia Express 2021. Nu mai e mult timp și se va afla câștigătorul celei mai iubite competiții de la Antena1. Premiul pentru care echipele luptă este în valoare de 30.000 de euro. În acest moment, pentru marele premiu se luptă patru echipe: Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera, Cosmin Natanticu și Eliza.

Duminică, 28 noiembrie 2021 va fi ziua în care se va difuza marea finală. De la ora 20:00, telespectatorii vor putea vedea care este ultimul drum al echipei și vor afla cine câștigă showul.

Patru echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă în Iordania

Când va avea loc finala Asia Express 2021. După un drum lung, Lidia Buble și sora sa au reușit să se salveze, însă celelalte patru echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă din Iordania.

„Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine', a spus Mihai Petre, notează a1.ro.

La finalul acesteia, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost nevoite să își ia la revedere de la restul echipelor deoarece au ajuns la Irina Fodor pe ultima poziție.

Competiția Asia Express, aproape de final

Când va avea loc finala Asia Express 2021. .În ultima ediție difuzată s-au numărat pietrele prețioase găsite. Acestea ar putea reprezenta un adevărat avantaj pentru una dintre echipe. Concurenții sunt extrem de emoționați cu privire la finalul competiției.

„Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv', a declarat Emi de la Noaptea Târziu.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter