În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV: „Am fost…”

Publicat pe

Cove și Adela Popescu au format multă vreme un cuplu carismatic la Vorbește lumea, emisiunea PRO TV. Iată însă că, în urmă cu trei luni, prezentatorul, acum aflat la o televiziune concurentă, a surprins prin anunțul plecării. În ce relații sunt rămas cei doi prezentatori acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Spre surprinderea fanilor emisiunii, Cove și Adela Popescu s-au despărțit profesional, în urmă cu trei luni, atunci când coprezentatorul emisiunii Vorbește lumea a luat decizia de a părăsi show-ul. Din păcate, actorul s-a alăturat altor vedete cu vechime de la PRO TV – cum ar fi Oana Cuzino și Florin Călinescu – ce au decis să părăsească postul din Pache Protopopescu, după ani lungi de colaborare. Acum, Cove activează la Prima TV, unde prezintă, alături de Diana Bart, emisiunea Flash Monden.

În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV

Cove (47) a fost prezentatorul Vorbește lumea din anul 2015, când l-a înlocuit pe Răzvan Fodor la cârma emisiunii, și i-a fost coleg carismaticei Adela Popescu multă vreme. Chiar dacă între ei a existat chimie de la bun început, actorul a luat decizia de a porni pe un alt drum, reîntorcându-se la Prima TV, post la care a mai activat. Cu toate acestea, el nu a rupt relația cu fosta lui colegă de platou și mărturisește că au rămas în relații bune după plecarea lui la postul concurent.

„Am fost, suntem şi rămânem prieteni. Adela este o parteneră excelentă de prezentare. Am rămas în relaţii foarte bune cu toate fostele mele colege şi, în măsura în care timpul ne permite, îmi va face o plăcere imensă să ne revedem la o cafea şi un pahar de…vorbă', a mărturisit Cove pentru OK! Magazine.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express: „Nu am pierdut războiul…”

Citește și: Dorel Vișan s-a retras din viața publică. Unde locuiește și cu ce se ocupă actorul acum

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: „Am făcut 7 teste’

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu: „Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine

Adela Popescu: „Toți îl iubim, îi prețuim și îi vom duce lipsa”

La doar o lună și jumătate după ce a devenit mamă pentru a treia oară, Adela Popescu s-a întors în platoul emisiunii Vorbește lumea, însă pentru prima oară Cove nu i-a mai fost alături. După ce, ani de zile, au format un cuplu de succes pe sticlă, cu o chimie incredibilă, Adela a fost nevoită să meargă înainte în altă formulă.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun’, a spus Adela Popescu în direct, după plecarea lui Cove.

Cu două luni înainte de pelcarea lui Cove, Adela vorbea în termeni extrem de elogioși despre partenerul ei de platou, într-un interviu VIVA!, mărturisind că relația lor de prietenie se întinde și în afara platourilor de filmare.

„Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine. În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu”, ne-a mărturisit Adela.

De ce s-a mutat Cove la Prima TV

Mutarea lui Cove la Prima TV și despărțirea de Adela Popescu alături de care forma un cuplu perfect au surprins fanii. Prezentatorul e explicat însă ce l-a motivat să plece de la emisiunea la care a activat timp de 6 ani, alături de o parteneră care i se potrivea perfect.

„Echipa. Şi faptul că îmi doream altceva pentru mine. Iar oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă', a mai declarat el pentru OK! Magazine.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter