Ce cadou a primit Ștefan Bănică din partea copiilor săi mai mari. Radu și Violeta l-au uluit pe actor cu gestul lor

Publicat pe

Ștefan Bănică se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Actorul are trei copii minunați, iar Radu și Violeta au ajuns acum adolescenți. În toamnă, juratul de la X Factor a împlinit 54 de ani, iar cu această ocazie, fiica Andreei Marin și Radu Ștefan i-au cumpărat un cadou de neuitat tatălui lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul are trei copii cu trei femei diferite. Primul copil, Radu Ștefan este rezultatul iubirii dintre actor și Camelia Constantinescu. Tânărul are 19 ani și a moștenit talentul artistic al părintelui său. De asemenea, Ștefan are o fiică cu Andreea Marin, în vârstă de 13 ani. Violeta este o fire discretă și elegantă, dar care a moștenit carisma ambilor părinți. Cu actuala soție, Lavinia Pârva, Ștefan Bănică are un băiețel de doi ani, Alexandru.

Ce cadou a primit Ștefan Bănică din partea copiilor săi mai mari. Radu și Violeta l-au uluit pe actor cu gestul lorCe cadou a primit Ștefan Bănică din partea copiilor săi mai mari. Radu și Violeta l-au uluit pe actor cu gestul lor

Pe 18 octombrie, celebrul artist a împlinit 54 de ani, iar copiii lui cei mari i-au făcut o surpriză uluitoare. Ștefan Bănică s-a declarat surprins de cadoul primit din partea lui Radu Ștefan și al Violetei. Într-un interviu, fiica lui Andreea Marin a vorbit despre cadoul pe care i l-a oferit tatălui ei cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Cum a caracterizat-o Lavinia Pârva pe Mihaela Rădulescu, fosta soție a lui Ștefan Bănică:„E o femeie…'

Citește și: Lavinia Pîrva a împlinit astăzi 37 de ani.Ce cadou a primit de la Ștefan Bănică

Citește și: Radu Ștefan Bănică, fotografie rară cu sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin:”Ne sprijinim reciproc”

Citește și: Fiica Andreei Marin se apucă de cântat.Violeta înregistrează o melodie cu Ștefan Bănică

Violeta și Radu Ștefan, cadou special pentru tatăl lor

Violeta Bănică, fiica pe care Ștefan Bănică o are cu Andreea Marin a declarat într-un interviu că ea și fratele ei mai mare, Radu Ștefan, i-au luat un cadou special tatălui lor. Mai exact, Violeta a spus că a făcut o filmare în care cei doi tinerei s-au distrat.

A fost ziua tatălui meu. De ziua lui, a venit fratele meu să mă ia și i-am făcut un timelapse, m-am gândit la ceva mai modern, mai ales pentru că nu prea am apucat să ies. Am filmat practic de ziua lui excursia noastră de la mine de acasă până am ajuns la el. Am cumpărat multe chestii pe care nu le-am mâncat, apoi am fost să luăm o altă mâncare, am fost și la o benzinărie. A fost un video foarte rapid și ne vezi râzând, cumpărând și mi se pare că a fost un cadou drăguț, ceva ce nu a mai primit până acum', a povestit Violeta pentru Exclusiv VIP, potrivit Elle.

Cum se înțelege Ștefan Bănică cu Violeta

Chiar dacă Ștefan Bănică și Andreea Marin s-au despărțit când Violeta era foarte mică, cei doi au încercat să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor. Astfel, artistul a încercat să petreacă timp cu Violeta și să aibă multe momente împreună. Fiica Andreei Marin a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Pe frati-miu îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el” a mai spus Violeta.

Cum se înțeleg copiii lui Ștefan Bănică?

Deși actorul are trei copii cu trei femei diferite, acesta a încercat să-și unească copiii și să se sprijine. Având în vedere că Alexandru este încă mic, Radu și Violeta și-au creat o relație apropiată și specială. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică declara că se înțelege foarte bine cu sora lui, dar și cu Alexandru, băiețelul pe care artistul îl are cu actuala lui soție, Lavinia Pârva.

Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie', a adăugat Radu Ștefan pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter