Mihaela Rădulescu, mărturisiri neștiute despre Revoluție: „Eram în filmul ăla total, pe baricade” / EXCLUSIV

Publicat pe

Până la 52 de ani, Mihaela Rădulescu a trăit o mulțime de lucruri intense, pe care mulți nu reușesc să le trăiască nici într-o viață. S-a remarcat întotdeauna prin firea ei independentă, muncitoare, dar și o frumusețe ieșită din comun. A început să-și câștige primii bani încă din adolescență, a schimbat o mulțime de job-uri, iar acum este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Despre toate acestea, dar și despre alte amintiri inedite legate de Revoluție, ne-a povestit chiar ea în revista VIVA! de septembrie. Iată o parte din interviu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu ai făcut niciodată un secret din faptul că ai început patru facultăți și că ai avut, în jurul vârstei de 20 de ani, meserii dintre cele mai diverse și riscante. Chiar și șofer de taxi. Povestește-ne puțin despre acele vremuri, sunt sigură că nu ai uitat… Nu-ți era totuși teamă, de unde atât de mult curaj? Și de unde aveai acel curaj, când erai atât de tânără?

Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit.

Mihaela Rădulescu, mărturisiri neștiute despre Revoluție: „Eram în filmul ăla total, pe baricade' / EXCLUSIVMihaela Rădulescu, mărturisiri neștiute despre Revoluție: „Eram în filmul ăla total, pe baricade' / EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu, totul despre casa și viața de la Monaco:”Îmi fac singură piața și curățenia” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America:„M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă'/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Marijuana s-a despărțit de iubit:„Am trăit-o și pe asta'

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…'

Mihaela Rădulescu, mărturisiri neștiute despre Revoluție

Cum ai ajuns să lucrezi la Guvern și să participi la Revoluție? „Aveam 20 de ani și trăiam o aventură… pe viață și pe moarte, cu mintea (și freza) de atunci, spuneai într-un interviu, în 2003. Ne poți detalia puțin?

Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze. Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea. Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și… am fost memorabilă (zâmbește), deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă. Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou.

Cred că sunt multe cititoare din generația mai tânără care nu-ți cunosc ascensiunea profesională atât de bine și de aceea mi-am dorit această incursiune în trecut… Cum ai ajuns la Tele 7 abc?

Sunt o poveste bună despre self-made, despre muncă grea și prost plătită, făcută doar ca să mai urc o treaptă… și încă una. M-am dus să vând o producție TV și m-am trezit că vor producția, dar și pe mine ca prezentator. Am dat o probă pe loc, nu știam nimic despre vorbitul la microfon, dar am luat proba și… de aici s-a întâmplat tot ce a urmat. Muncesc ca un cal de tracțiune în orice proiect, de când mă știu, și cred că asta a fost mereu eticheta mea profesională. Te puteai baza pe mine, la orice oră și în orice context, pentru că nu știam altceva decât munca. Toți prietenii mei mergeau seara în cluburi, plecau în weekenduri… Eu, nu. Pe mine mă găseai ziua și de multe ori noaptea, la studio.

Mihaela Rădulescu, despre cariera ei în televiziune

Ce a însemnat televiziunea, pentru tine, la început, și când ți-ai dat seama că este o vocație? Adică… eu spun că este vocația ta, tu ai simțit / simți la fel?

Nu știu dacă vocație, dar clar teritoriul meu. Am și avut norocul să muncesc de toate în televiziune, de la munca de jos, până la diva cu cabină personală. Ani de zile am fost un reporter necunoscut, am făcut montaje noaptea, documentări, filmări… Nu cred că aș fi cine sunt astăzi dacă nu începeam fix de la cel mai de jos nivel, unde nu-mi știa nimeni nici măcar numele mic.

Ai fost o profesionistă și mereu ai lăsat impresia, profesional, că nimic nu te doboară. Ba chiar că ești pe un piedestal, în sensul bun al cuvântului. Totuși, te-ai confruntat, poate, de-a lungul anilor, cu probleme, cu neajunsuri, cu nedreptăți? Ai simțit vreodată eșecul sau că ți se pun bețe în roate?

Normal, doar nu poți fi pe placul tuturor. Dar interesant a fost că și când nu mă iubea vreun șef sau… șefă, tot la mine ajungeau pentru un proiect nou, conta mai mult valoarea profesională, slavă Domnului!

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Marius Bărăgan

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter