Mihaela Rădulescu, totul despre casa și viața de la Monaco: "Îmi fac singură piața și curățenia" / EXCLUSIV

Publicat pe

Mihaela Rădulescu locuiește într-o casă de vis la Monaco. Luxul și opulența se răgăsesc în fiecare colțișor al vilei, deoarece vedeta a avut grijă să-și aleagă cele mai prețioase piese de mobilier și artă. Pasionată de decorul interior, jurata de la „Masked Singer România' și-a transformat locuința într-un adevărat Paradis. Ne-a povestit despre toate acestea în VIVA! de octombrie și ne-a dezvăluit de ce și-a vândut toate proprietățile din țara noastră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce înseamnă acasă, pentru tine? Nu de alta, dar știu că îți trăiești viața în multe țări, pentru că mai vii și în România, și Ayan e plecat și Felix locuiește în altă parte…

Am aproape 15 ani de când am plecat, deci acasă e clar… aici, în Monaco, unde mi-am crescut copilul și unde continui să trăiesc, chiar dacă Ayan vine acum doar în vacanțe… acasă. Tot un „acasă e pentru el și când merge la tatăl lui, la bunicii lui. Așa cum și pentru mine și Felix „acasă e unde ne prinde viața – la el, la mine sau undeva pe planetă. Știu că nu intră în tipare, știu că pare bizar multora, dar nouă ni se pare normal. Iar eu nu mai trăiesc de mult după cum vor alții, ci doar după cum cred eu că e bine pentru viața mea și a celor din inima mea. Fratele meu și familia lui sunt la Londra, mama în România, eu aici, Felix în Elvetia, Ayan în US, restul familiei în Israel. Și, totuși, suntem o
familie, ne iubim, ne vedem, ne susținem… chiar dacă luăm avioane ca să ne îmbrățișăm strâns. Nu trebuie să trăim toți la fel, corect ? Ridic mâna, știu eu răspunsul corect – O, da! Fiecare trebuie să-și trăiască viața fix după cum îi vine bine pe suflet, nu la gazeta de perete.

Mihaela Rădulescu, totul despre casa și viața de la Monaco

Cum arată casa ta de la Monaco? Știu că ai multe lucruri și obiecte de la Ayan, acum câțiva ani s-a scris în presă despre anumite obiecte de mobilier cu tentă erotică… Le mai ai? Dressingul, dormitorul, frigiderul, spune-ne tu… Mănânci acasă, gătești? Încerc aici să aflu totul despre viața unei dive, în proprie intimitate, haha!

Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei. (râde)

Mergi la piață, la cumpărături, cum te îmbraci în viața de zi cu zi?

Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet-înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu.

De ce și-a vândut proprietățile din România

Că tot vorbeam despre casă… Ai spus că nu mai ai nicio proprietate în România, că stai la hotel, când vii aici. De ce ai ales așa?

Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră.

Sursă foto: Instagram, Marius Bărăgan

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter