Autoritățile au confiscat o tonă de dezinfectanți și zeci de mii de măști și mănuși de la speculanții de materiale sanitare. Produsele vor fi trimise în spitale

Publicat pe

Autoritățile au făcut percheziții la persoane cu stocuri uriașe de mănuși chirurgicale, măști sanitare și produse de dezinfectare.

Autoritățile au confiscat o tonă de dezinfectanți și zeci de mii de măști și mănuși de la speculanții de materiale sanitare. Produsele vor fi trimise în spitaleAutoritățile au confiscat o tonă de dezinfectanți și zeci de mii de măști și mănuși de la speculanții de materiale sanitare. Produsele vor fi trimise în spitale

Trei adrese din Capitală și din Ilfov au fost vizate de perchezițiile poliștilor de la Investigații criminale și de la Omoruri. Produsele găsite au fost confiscate și urmează să fie trimise în spitale, unde este mare nevoie de ele, având în vedere epidemia de coronavirus.

Aproximativ tonă de dezinfectanți și zeci de mii de măști și mănuși ar fi urmat să fie revândute la suprapreț, în aceste condiții de criză, când sunt extrem de greu de găsit.

Perchezițiile au fost făcute într-un dosar de evaziune fiscală cu produse sanitare și materiale medicale, deschis de polițiștii de la Investigații economice din sectorul 1, notează digi24.ro.

Sursa foto: pexels.com

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter