Bono dedică balada "Let Your Love Be Know" tuturor celor afectați de COVID-19. Solistul U2 a fost impresionat de italienii care cântă de la balcon!

Publicat pe

Bono, solistul formaţiei U2, a publicat pe contul de Instagram balada „Let Your Love Be Known”, un omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus. Aceasta este prima piesă a artistului, după o pauză de 3 ani și a fost inspirată de italienii care, in ciuda faptului că sunt izolați la domiciliu, au ieșit la ferestre și au cântat de mai multe ori.

Bono dedică balada "Let Your Love Be Know" tuturor celor afectați de COVID-19. Solistul U2 a fost impresionat de italienii care cântă de la balcon!Bono dedică balada "Let Your Love Be Know" tuturor celor afectați de COVID-19. Solistul U2 a fost impresionat de italienii care cântă de la balcon!

„Pentru italienii care m-au inspirat… pentru irlandezi… pentru toți oamenii aflați în izolare, dar care sărbătoresc în continuare Saint Patrick. Pentru doctorii, asistentele, îngrijitorii din prima linie, pentru voi cântăm”, a scris Bono pe Instagram.

Bono este una dintre celebritățile care se implică foarte mult în acțiuni umanitare și strângere de fonduri. În anii trecuți a strâns 50 de milioane de euro pentru programele de luptă contra SIDA, derulate de Fondurile mondiale de luptă contra SIDA și tuberculoză.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter