Axinte, de la Vacanța Mare, cercetat într-un dosar de șantaj

Publicat pe

Florin Petrescu, celebrul personaj Axinte din serialul de comedia Vacanța Mare, este suspect într-un dosar de la DNA. Potrivit informațiilor, el ar fi intervenit pentru fostul director al Spitalului Malaxa din București, într-o campanie în televiziunea lui Dan Diaconescu.


„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: . Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) . Şi eu i-am pus în legătură', a spus actorul la sediul DNA, potrivit universul.net.


Avocatul lui Florin Petrescu a declarat că dosarul a fost deschis cu 8 ani în urmă. „Deocamdată este suspect, sunt indicii pentru care Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu'.

„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: . Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) . Şi eu i-am pus în legătură', a spus actorul la sediul DNA.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter