Lili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă. Cum arată vedeta, însărcinată în patru luni

Publicat pe

Lili Sandu va deveni mamă pentru prima oară, la vârsta de 40 de ani. Vedeta și Silviu Tolu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Pentru moment, aceștia nu au vrut să dezvăluie sexul bebelușului.

Lili Sandu a publicat pe contul de Instagram un filmuleț, iar iubitul ei i-a transmis imediat un mesaj emoționant. 'Copilaşii mei❤️', este comentariul lui Silviu Ţolu.

Lili Sandu a anunțat că este însărcinată la Vorbește lumea. Vedeta a trecut deja de primul trimestru.

https://www.instagram.com/p/B8yipJ_g4-Y/

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți', a spus Lili Sandu la Vorbește lumea, emisiunea difuzată la ProTV.

Vedeta a menționat că a rămas însărcinată pe cale naturală. Deocamdată, Lili Sandu și Silviu Tolu nu au vrut să dezvăluie sexul copilului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter