Bărbații din zodiac care devin toxici în relațiile de cuplu

Publicat pe

Desigur nu este neapărat o regulă, dar astrologia spune care sunt bărbații din zodiac care devin toxici în relațiile de cuplu. Este vorba despre nativii a patru zodii care devin dominatori în relația cu sexul opus. Iată ce trebuie să știți despre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bărbații din zodiac care devin toxici în relațiile de cuplu. Se spune că dragostea e oarbă și, într-adevăr, la început cele mai multe dintre noi ne lăsăm dominate de sentimente într-o relație, fără să vrem să observăm defectele celui de lângă noi și nici semnalele de alarmă care spun că ceva nu este în regulă. Iată care sunt nativii cei mai dominatori, care de obicei devin toxici într-o relație de cuplu!

Bărbații din zodiac care devin toxici în relațiile de cuplu

Nu e simplu deloc să ghicești adevăratul caracter al celui de lângă tine, iar în anumite cazuri asta se întâmplă abia după ani de zile, când atunci este deja prea târziu. Semne există, iar astrologia ne arată și care sunt nativii care, în timp, pot deveni toxici în relațiile de cuplu. Iată, așadar, care sunt cele 4 zodii la care ar trebui să fiți atente de la început, atunci când vă îndrăgostiți!

Berbec

Nativii Berbec sunt niște bărbați fermecători, cu sex-appeal, iar asta îi face interesanți de la început. Pe de altă parte, aceștia au o latură egoistă și pentru ei nu va conta prea mult că te vor face să suferi. Dat fiind că sunt determinați să-și atingă scopul prin orice mijloace, victimele colaterale nici nu contează, iar tu ai putea fi una dintre ele. Mai mult, aceștia nu suportă intervențiile celor din jur în privința alegerilor pe care le fac în viață și, ce-i mai neplăcut, nu-și exprimă deschis sentimentele în relația de cuplu. Așadar, e bine să te întrebi de două ori dacă îți dorești o relație cu un nativ al acestei zodii.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Taur

Printre bărbații din zodiac care devin toxici în relațiile de cuplu se numără și Taurii. Aceștia au talentul de a-și fermeca partenerele prin comportamentul lor empatic și aparent dezinteresat – fac compromisuri și chiar sacrificii pentru femeia iubită. Totuși, din cauza faptului că nu au încredere în ei, devin manipulatori uneori, și atunci își doresc, cu orice preț să dețină controlul. Ușor narcisiști, aceștia caută permanent succesul și validarea, așadar o relație cu un astfel de nativ, deși pasională, va fi și plină de conflicte.

Gemeni

Nu e un secret pentru nimeni că bărbații Gemeni sunt fermecători. Inteligenți, cultivați, plini de umor și carismatici, acestora nu le este deloc greu să facă o femeie să se îndrăgostească de ei. Totuși, fiind o zodie duală, la fel este și caracterul lor. Chiar dacă sunt amuzanți și sufletul petrecerii, la un moment dat își vor face apariția și defectele… Pentru că Gemenii știu cel mai bine cum să te facă să li te simți inferioară. Mai mult, sunt extrem de geloși și de posesivi și devin, astfel, toxici în relația de cuplu. Nu în ultimul rând, pentru ei sintagma spațiu personal nu există într-o relație, având tendința să-și sufoce partenera cu propria prezență, iar asta va duce curând la tensiuni serioase în cuplu.

Vărsător

De asemenea, Vărsătorii se numără printre bărbații toxici în relația de cuplu. Iar asta poate și pentru că ei nu sunt niște… alergători de cursă lungă. În momentul în care idealurile lor nu mai converg și relația începe să scârțâie, aceștia se îndepărtează de partenerele lor de cuplu. În plus, nu au înceredere în oamenii de lângă ei, implicit nici în partenera de viață, iar asta este dureros pentru partenera de cuplu. Iar faptul că se află permanent în căutarea perfecțiunii și îi critică pe cei care nu se ridică la înălțimea lor, fiind lipsiți de empatie în anumite situații, e la fel de deranjant într-o relație.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter