Ascendent în Pești - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Publicat pe

Un ascendent în Pești își ia timpul necesar pentru a face bine lucrurile. Adesea bine intenționați, acești ascendenți au stăpânit abilitatea de a ști când să se retragă. Ca semn al apei și semn mutabil, Peștii sunt adesea greu de citit.

Dintre toți ascendenții, ascendentul în Pește este cel care simte cel mai tare că este blocat în mintea sa.

 Acești nativi pot fi un pic duri cu ei înșiși (gândirea excesivă nu ajută), dar, odată ce sunt capabili să îți exprime sentimentele, ar trebui să ai grijă!

Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

 Ascendentul în Pește recunoaște că lumea nu este ceea ce pare. Nu este străin de nedreptate, mai ales la o vârstă fragedă. Experiențele lui îl învață când să se retragă, să facă pauze sau să se detașeze de o anumită persoană sau activitate.

Ascendentul în Pește are o aură ușoară. Lumea poate fi dificilă, dar el știe că bucuria creativă îl poate ajuta să se ridice deasupra. Deoarece intră în lume cu o înțelepciune nerostită, este ușor să se simtă confortabil cu oameni la fel ca el.

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Acești oameni au trăit o viață care necesită o gândire extinsă și adesea se confruntă cu experiențe care sunt mai mult decât ceea ce pare. Cei cu ascendent în Pește au acceptat că, în multe feluri, viața este ceea ce o faci – motiv pentru care nu ezită să își facă viața așa cum vor.

Cu cea de-a 6-a casă din Leu, cei care au ascendent în Pești pot fi foarte populari și respectați în carieră. 

În timp ce unii se așteaptă ca munca să îi epuizeze, ascendenții în Pești își asumă inspirația creativă. Munca nu este niciodată plictisitoare pentru ei.

Energia lor poate fi uneori joasă, tocmai pentru că lucrează neobosit pentru cauzele în care cred. Peștii sunt conduși de Jupiter, aducând o abundență de atracție, astfel încât ascendenții în Pești se găsesc adesea trași în direcții diferite.

Se schimbă constant

Cu un ascendent în Pești, s-ar putea să te simți ca un cameleon, schimbându-ți personalitatea pentru a te adapta celor din jur. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Este posibil să ai sentimentul că nimeni nu știe cu adevărat cine ești – deoarece imaginea pe care o proiectezi continuă să se schimbe. Te găsești preluând personalitățile altora, pentru că este atât de ușor să devii orice crezi că vor ei să fie. 

Acest lucru este minunat dacă ești actor, dar face ca relația cu lumea reală să fie oarecum problematică. Descoperirea esenței propriei individualități și apoi dezvoltarea acesteia este esențială pentru fericirea ta. Astfel, este necesar un echilibru delicat între focalizare și fluiditate, între adaptarea la ceilalți și afirmarea sinelui tău.

Această dilemă va fi rezolvată prin cultivarea conștiinței că faci parte din ceva mai mare decât sinele tău individual. Îți veți găsi puterea văzându-te conectat la un întreg mai mare. 

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Acest lucru poate părea un paradox, dar este esența unui ascendent în Pește. Călătoria ta îți va reaminti că există mai mult în viață decât ceea ce se vede. 

Prin creativitate, spiritualitate sau serviciu, vei găsi probabil un adevăr superior care va da sens vieții tale. Semnul și poziția casei Soarelui în diagrama ta vor oferi multe indicii cu privire la modul în care este posibil să se desfășoare acest lucru.

Sensibilitate sporită

Poți fi foarte creativ, cu o imaginație puternică. Este posibil să ai un interes puternic pentru film, fotografie, dramă, dans, muzică sau orice fel de expresie artistică abstractă. 

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Sau este posibil să ai daruri creative inerente care pot fi cultivate. Dezvoltarea acestor talente sau interes te va ajuta foarte mult la nivel emoțional și te va ajuta să îți găsești calea prin lume.

Este posibil să experimentezi un puternic sentiment de compasiune față de ceilalți și astfel îți poți dedica viața slujirii altora.

 Ai putea fi interesat să lucrezi cu bolnavi sau nevoiași. Sau poate să fii atras de un fel de terapie sau de muncă de consiliere. Este esențial să înveți când să dai și când să te abții, trebuie să păstrezi limite adecvate pentru propria ta bunăstare. 

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Aceasta poate fi o provocare constantă. Natura ta este să oferi din profunzimile a ceea ce ești, totuși trebuie să înveți să nu duci acest lucru la o extremă. 

A oferi necondiționat este admirabil, dar a te oferi pe tine cu totul nu este. Când nu reușești să păstrezi granițele, deschizi ușa pentru ca ceilalți să profite de tine, ceea ce te va răni, la un moment dat. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter