Bekki Cocks, mamă singură, s-a căsătorit cu un covor. Cum arată ”mirele”

Publicat pe

Când prietenii lui Bekki Cocks i-au spus că își iubește atât de mult covorul încât ar trebui să se căsătorească cu el, aceștia nu se așteptau ca femeia să ia acest lucru în serios.

Duminică, 8 decembrie, Bekki Cocks (26 de ani), s-a căsătorit cu un covor, ci nu orice covor, ci unul pe care ea îl adora. La ceremonie au fost invitați prietenii acesteia și totul a decurs ca la o nuntă normală.

Soțul, adică covorul, a primit și un nume din partea femeii care are doi copii. Beckki Cocks l-a numit pe obiectul ei de suflet… Mat. Îmbrăcată într-o rochie albă, precum cea de mireasă, în timpul ceremoniei femeia din Marea Britanie, i-a jurat iubire pe viață covorului și i-a promis că doar moartea îi va despărți, potrivit The Sun.

L-am cumpărat pe Mat acum un an și de atunci mă tot laud, cui mă ascultă, despre cât de mult îl iubesc. Petrec atât de mult timp cu Mat, îl curăț și îl aspir de mai multe ori pe zi și mă asigur că mereu arată de nota 10.

Bekki Cocks

Evenimentul special din viața femeii a avut loc într-un magazin de covoare. Mai multe companii de curățare i-au făcut cadouri. Bekki Cocks are grijă de Mat și a declarat chiar că a devenit obsedată de el.

FOTO: Captură YouTube

Bekki Cocks, mamă singură, s-a căsătorit cu un covor. Cum arată 'mirele'Bekki Cocks, mamă singură, s-a căsătorit cu un covor. Cum arată 'mirele'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter