What's Up nu e la primul episod violent. Acum 6 ani, artistul și-a bătut logodnica în plină stradă!

Publicat pe

Ieri seară, What’s Up a fost protagonistul unui episod violent în care a fost implicată iubita lui, însă artistul nu e la primul episod de acest gen. În urmă cu aproape 6 ani, acesta și-a bătut logodnica în stradă, în fața martorilor înspăimântați.

Anul acesta, What’s Up a divorțat de Simina, după 9 ani de relație și 3 de căsătorie, artistul refăcându-și viața aproape imediat alături de violonista Alice Badea, de care s-a declarat extrem de îndrăgostit. Iată însă că, aseară, iubita artistului a chemat Poliția în urma unui incident violent, episodul încheindu-se la Poliție, unde artistul a fost dus încătușat, după ce ar fi agresat și un polițist.

Acesta nu este însă singurul moment violent în care a fost implicat artistul, puțini fiind cei care au uitat, deși au trecut aproape 6 ani de atunci… În luna ianuarie a anului 2014, What’s Up și-a bătut cu bestialitate logodnica, în fața martorilor stupefiați, care în cele din urmă au intervenit și au salvat-o de furia artistului.

Și-a bătut logodnica în plină stradă!

„La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat bărbatul pentru „Acces Direct”.

Paradoxal, la vremea aceea, What’s Up, pe numele din buletin Marius Marian Ivancea, în vârstă de doar 24 de ani, se logodise cu Simina de doar câteva săptămâni și, cu atât mai mult, sălbăticia cu care și-a atacat viitoarea soție i-a înspăimântat pe cei care au văzut incidentul. „Eu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a povestit unul dintre martorii scenei, care a susținut, că artistul „era într-o stare anormală”, „atitudinea lui nu era normală”.

Istoria s-a repetat!

Simina a reușit să fugă, în timp ce agenții unei firme de pază l-au imobilizat pe artist și l-au predat unui echipaj de poliție, aceasta revenind la locul accidentului după ce What’s Up a fost arestat. Deși, ulterior, acestuia i-a fost făcut dosar penal, logodnica lui nu i-a făcut plângere pentru vătămare corporală (a fost acuzat doar pentru distrugeri cauzate în restaurant!), iar mai târziu Simina avut o declarație absolut halucinantă: „A fost o joacă!”.

Din păcate însă, acum lucrurile se repetă – parcă urmând același tipar, What’s Up și-a agresat noua iubită, pe Alice Badea, iar aceasta, după ce a chemat Poliția, nu a depus plângere împotriva iubitului ei violent!

What's Up nu e la primul episod violent. Acum 6 ani, artistul și-a bătut logodnica în plină stradă!What's Up nu e la primul episod violent. Acum 6 ani, artistul și-a bătut logodnica în plină stradă!

Foto: Instagram, cancan.ro, spynews.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter