Prima țară din Europa care nu mai are niciun caz de coronavirus. Când va fi declarată oficial încheierea pandemiei

Publicat pe

În timp ce în întreaga lume majoritatea țărilor încă se luptă cu pandemia de coronavirus, iată că din Europa vin vești bune. Muntenegru a devenit primul stat în care nu au mai fost confirmate cazuri de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În acest moment, Muntenegru este prima țară din din Europa liberă de coronavirus, după ce, de duminică nicio persoană nu a mai fost confirmată ca fiind infectată cu COVID-19, a anunțat Institutul național de sănătate publică din Muntenegru, citat de Agerpres.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Până acum, în Muntenegru s-au înregistrat 324 de cazuri, dintre care 9 morți și 315 pacienți vinedecați, iar în ultimele 20 de zile consecutive nu a mai fost înregistrat niciun pacient cu COVID-19.

Epidemia va fi declarată încheiată după 28 de zile

Conform Institutului național de sănătate publică din Muntenegru, în ziua precedentă, în urma prelucrării a 140 de teste, niciunul nu a ieşit pozitiv! Drept urmare, în momentul de faţă Muntenegrul nu are cazuri active de infectare cu noul coronavirus, după ce primul caz a fost înregistrat în urmă cu 68 de zile.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

Muntenegru a fost prima țară din Europa unde a fost confirmat noul coronavirus, iar acum este prima țară care anunță că nu a mai înregistrat niciun caz. Autorităţile din domeniul medical au afirmat anterior că epidemia va fi declarată încheiată când nu se vor mai înregistra cazuri noi timp de 28 de zile.

 • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Muntenegru, iar daca tot esti in zona, poate vrei sa stii si care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat in Croatia!
 • substantial.ro
  Biografiile Vedetelor
  Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

  Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

  Revista VIVA!
  Revista VIVA!
  Newsletter