Caz ireal în Deva! O asistentă se află în stare gravă, după ce o pacientă infectată cu coronavirus a scuipat-o: "A devenit violentă în noaptea respectivă. Sperăm la un final fericit"

Publicat pe

Bianca Glodean este medic internist la Spitalul Județean din Deva, a povestit că una dintre asistente a fost scuipată de o pacientă infectată cu coronavirus, acum aflându-se în stare gravă. 

Alți patru medici de la secția de ATI a spitalului sunt și ei infectați, dar starea lor este mai bună. 

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. 4761 persoane infectate, 528 pacienți vindecați și 210 morți

„De o săptămână avem echipamente suficiente, medicii ar fi fost și ei suficienți, dar acum o parte din ei s-au îmbolnăvit. Sunt vreo opt doctori, dintre care patru de pe Terapie Intensivă. Starea lor este, din fericire, bună. Avem în schimb o doamnă asistentă la Cardiologie, cu care chiar eu am fost de gardă, și o pacientă Covid pozitivă ne-a scuipat, a devenit violentă în noaptea respectivă și doamna asistentă nu este chiar așa într-o stare bună, de unde se vede că nu totdeauna lucrurile sunt neapărat fericite. Noi sperăm într-un final fericit și suntem convinși că așa o să fie. Dar cu un pic de mai multă străduință și cu un pic de mai multă suferință, din păcate', a declarat medicul, marți seara, la Digi24.

Citește și: Mărturia unui medic rezident, care a fost dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie: „Este inuman ce se întâmplă. E foarte dificil să găsești un loc în perioada asta”

Bianca Glodean este vicepreședintele sindicatului medicilor din Spitalul Județean din Deva. Este cunoscut deja faptul că spitalul a devenit un focar de Covid-19, existând deja cadre medicale infectate. Situația este cu atât mai gravă cu cât conducerea spitalului a demisionat, iar ministrul Sănătății ia în considerare numirea unei conduceri militare, după modelul spitalului din Suceava.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter