Mărturia unui medic rezident, care a fost dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie: "Este inuman ce se întâmplă. E foarte dificil să găsești un loc în perioada asta"

Publicat pe

Panica împinge oamenii să recurgă la gesturi extreme în perioada coronavirusului. Un medic rezident, de exemplu, a fost dat afară din chirie de către proprietar, de teamă că ar putea aduce virusul acasă.

Un medic rezident povestește cu amar cum a fost dat afară din locuința în care stătea cu chirie. Proprietarul i-a spus că deja a început lupta pentru supraviețuire și a luat decizia ca, din considerente de precauție, să îl lase fără acoperiș deasupra capului tocmai în aceste vremuri, când este destul de dificil să găsești un loc.

Citește și: Asistentă din Suceava, mesaj disperat după ce soțul ei a murit de coronavirus: „Eu am spus că voi salva vieți.Nu că voi fi nevoită să mor eu pentru alte vieți”

„Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam. I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut.

Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns… ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta. A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost.', a povestit medicul rezident la Digi24.

Citește și: Asistenta medicală care a tratat primul pacient cu coronavirus din Alba povestește totul, în detaliu: „Inima stătea să îmi sară din piept.Prin costum nu se vede nici teama, nici umanitatea'

Nu este primul cadru medical, ce a întâmpinat probleme în vremea coronavirusului. De exemplu, Mihaela Moga Pal, asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, a povestit că vecinii i-au aruncat cu clor pe ușă și au dat-o afară din magazinul de la colțul blocului, doar pentru că lucrează aproape de oamenii infectați cu COVID-19. 

Sursa foto: pexels.com

Citește și: Asistentă din Suceava, mesaj disperat după ce soțul ei a murit de coronavirus: „Eu am spus că voi salva vieți.Nu că voi fi nevoită să mor eu pentru alte vie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter