Mesajul dureros al unui medic rezident de la Spitalul Obregia, aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19: "E tare comod să urâți din casă, de pe canapea!"

Publicat pe

Un medic rezident de la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia' a transmis un mesaj dureros prin intermediul, adresat celor care aruncă vorbe grele la adresa cadrelor medicale, în această perioadă grea prin care trece România. Tânăra a postat și o imagine dură, prin care și-a dorit să arate chipul unui medic aflat în prima linie în lupta împotriva Covid-19, după doar jumătate de zi de muncă.

Mesajul dureros al unui medic rezident de la Spitalul Obregia, aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19: "E tare comod să urâți din casă, de pe canapea!"Mesajul dureros al unui medic rezident de la Spitalul Obregia, aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19: "E tare comod să urâți din casă, de pe canapea!"

„Cu mască și la trei ore de purtat masca… Așa arată fața mea și e abia jumătatea programului, dintr-o singură zi. Și mă pot considera dintre cei „norocoși' că au o asemenea mască. Urmează să mai vină alte zece, pe care dau vreo 350 lei. Dacă or mai veni', a scris tânăra rezidentă Carinna-Andrada Morlova pe Facebook.

„Nu vă mai bateți joc de noi, e tare comod să urâți din casă, de pe canapea. Habar nu aveți care e situația reală în spitale…', a transmis ea.

„Sunt nemâncată de aseară, nu am mai băut apă de dimineață. Abia acum am ajuns acasă. Căci, odată echipat, nu te mai dezbraci să pui mâna la gură, să mănânci, să bei etc. Sunt ruptă', a mai scris medicul rezident în comentarii.

Citește și:

Obiectul care nu trebuie să lipsească din nicio casă, pe timpul pandemiei de coronavirus. Cum poți depista boala înainte să se agraveze

Cadrele medicale de la Spitalul „Victor Babeş” au dansat și au transmis mesaje de susținere pentru eroii din linia întâi: „Împreună vom trece şi peste asta”. VIDEO viral


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter