Cadrele medicale de la Spitalul "Victor Babeş" au dansat și au transmis mesaje de susținere pentru eroii din linia întâi: "Împreună vom trece şi peste asta". VIDEO viral

Publicat pe

Cadrele medicale de la secţia Pneumologie 1 de la Spitalul Victor Babeş' din Capitală au realizat un clip prin intermediul căruia doresc să mulțumească eroilor care îi tratează pe bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Cadrele medicale de la Spitalul "Victor Babeş" au dansat și au transmis mesaje de susținere pentru eroii din linia întâi: "Împreună vom trece şi peste asta". VIDEO viralCadrele medicale de la Spitalul "Victor Babeş" au dansat și au transmis mesaje de susținere pentru eroii din linia întâi: "Împreună vom trece şi peste asta". VIDEO viral

Pe filmuleț apare o asistentă dansând pe melodia Voi rezista'. Femeia trece pe lângă colegele ei, care țin în mână mai multe foi pe care stau scrise mesaje de încurajare, printre care Bravo vouă, eroilor' sau Împreună vom trece şi peste asta'. De asemenea, cadrele medicale ce au realizat filmulețul, au amintit și numele medicilor și asistentelor din prima linie, implicate în lupta împotriva coronavirusului.

Citește și: Recomandările medicilor pentru persoanele cu diabet, în contextul coronavirusului:”Controlul glicemic este foarte important. Nu luați…”

Filmulețul a devenit în scurt timp viral, fiind distribuit de peste 12.000 de oameni în primele 12 ore.

„Noi stăm la muncă pentru voi, voi stați acasă pentru noi!”, a fost mesajul asistentei care a urcat filmulețul pe Facebook.

Citește și: Raed Arafat: „E foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună.Nu cred că vom ieși din starea de combare a COVID-19 până la sfârșitul lunii mai'

Până la acest moment, potrivit statisticilor, doi medici primari, trei medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere de la Spitalul Victor Babeş' au fost infectați cu noul coronavirus. De asemenea, aproximativ 200 de cadre medicale din același spital a fost testate, notează digi24.ro.

Sursa foto: Captura Facebook

Citește și: Anunțul făcut de medicul Streinu-Cercel.Cât timp ar trebuie să stăm în casă, pentru a ne feri de coronavirus. „Să limităm circulația celor tineri”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter