Speak și Ștefania împlinesc 3 ani de relație. Ce anunț a făcut artistul cu această ocazie

Publicat pe

Speak și iubita lui Ștefania au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, mai ales după ce au ales să plece împreună ca și echipă în competiția Asia Express.

Speak și Ștefania împlinesc 3 ani de relație. Ce anunț a făcut artistul cu această ocazieSpeak și Ștefania împlinesc 3 ani de relație. Ce anunț a făcut artistul cu această ocazie

Speak i-a făcut și o declarație iubitei sale, cu ocazia împlinirii a trei ani de când sunt împreună.

Citește și: Scandal la „Asia Express” după ce frații Ristei au părăsit competiția! Speak, acuzat de lipsă de fairplay

Cu ocazia aniversării a trei ani de relație artistul a postat o poză cu Ștefania din Asia Express în dreptul căreia a scris: 3 ani de când ne trăim unu pe altu! ❤️ Te iubesc'. 

Fanii au reacționat imediat la postarea lui Speak care a strans peste 1000 de aprecieri. „La mulți ani Stefania! !!🎂Să aveți mulți ani de aici în nainte!!!!!!Cu așa fata să tot trăiești :frumoasă, plăcută, deșteaptă cu un caracter frumos ce mai minunată! !!!Îmi sinteti dragi amândoi sunteți minunați împreună !!!', a scris un fan la postarea lui Speak.

„Azi se implinesc 3 ani de cand suntem nedespartiti❤️. Te iubesccc @iamspeak”, a scris Ștefania.

Speak a început relația cu Ștefania după un an de când s-a despărțit de Adelina Pestrițu.

Citește și: Ștefania de la Asia Express, criză de nervi în plină stradă: „Îmi vine să țip! Nu mai pot să fac asta”! Iubita lui Speak a izbucnit în lacrimi

Cei doi s-au îndăgostit nebunește, iar Ștefania a apărut într-un videoclip al artistului.

„Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu', a povestit Speak.

Și Ștefania a declarat că se simte foarte bine alături de Speak și a dezvăluit că secretul relației lor este faptul că sunt și foarte buni prieteni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter