Scandal la "Asia Express" după ce frații Ristei au părăsit competiția! Speak, acuzat de lipsă de fairplay

Publicat pe

Imediat ce frații Ristei au părăsit „Asia Express”, fanii nemulțumiți au insinuat că emisiunea este regizată, iar concurenții au fost acuzați de comportament egocentrist. Speak, atacat de fani și acuzat de lipsă de fairplay, a răbufnit.

Ieșirea din competiție a fraților Ristei, unul dintre cele mai simpatice cupluri de la „Asia Express”, i-a dezamăgit pe fani și acuzațiile au început să curgă. După ce Speak și Ștefania s-au calificat în etapa următoare, artistul a postat pe contul său de socializare o fotografie în dreptul căreia a comentat Ne doare la… suntem deja în Taiwan!' , însă nu toate feedback-urile de la fanii emisiunii au fost pozitive.

Emisiune regizată. Nici nu mă mai uit la emisiunea asta de c…t', i-a replicat cineva. Speak însă nu i-a rămas dator: Monica, eu chiar te rog să nu te mai uiți dacă pe bune crezi că e regie. Noi chiar n-avem nevoie de urmăritori care nu cred în proiect și noi ne plângem (…)'.

Cumetre, ai fost mârlan

Deși Speak și Ștefania au o mulțime de fani la Asia Express, au apărut, evident, și comentarii negative la adresa lor:

Cumetre, ai fost mârlan, ai scuipat mâna care ți-a oferit imunitate de atâtea ori. Și ție, și la marlanii ăia de Fodor și Bontea', Băieții cred că au plătit.. pentru cum s-au purtat în competiție… cam invidioși și răutăcioși… parcă erau sălbatici, nu s-au apropiat de nimeni… a câștigat cine a fost mai bun… este un joc…', i-au scris internauții nemulțumiți de eliminarea lui Florin Ristei și a fratelui său din competiție.

Scandal la "Asia Express" după ce frații Ristei au părăsit competiția! Speak, acuzat de lipsă de fairplayScandal la "Asia Express" după ce frații Ristei au părăsit competiția! Speak, acuzat de lipsă de fairplay
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter