În plină pandemie, Florin Călinescu s-a autoizolat la ferma sa din Argeș: ”Am o gospodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște”

Publicat pe

Florin Călinescu a ales să se retragă la casa sa din comuna Bădana, județul Argeș, unde are o fermă în toată regula. Juratul de la 'Românii au talent' duce acolo o viață cu totul diferită față de cea din Capitală. Actorul se ocupă de treburile gospodărești, având în grijă tot felul de animale.

Când nu e solicitat în Capitală pentru angajamente profesionale, Florin Călinescu preferă să-și petreacă tot timpul la moșia sa din comuna Dăbana, județul Argeș, unde are o gospodărie în toată regula. În plină pandemie de coronavirus, ferma a fost, așadar, alegerea firească pentru a sta departe de pericolul COVID-19.

Florin Călinescu s-a autoizolat la moșia sa din Argeș

'Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte', a declarat Florin Călinescu într-o intervenție la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Actorul a detaliat pentru Click! cum arată ferma sa și în ce constă activitatea de zi cu zi în ipostaza de gospodar.

'În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele', a dezvăluit Florin Călinescu.

În plină pandemie, Florin Călinescu s-a autoizolat la ferma sa din Argeș: 'Am o gospodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște'În plină pandemie, Florin Călinescu s-a autoizolat la ferma sa din Argeș: 'Am o gospodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște'

Foto: arhiva VIVA!, PR, Facebook

Citește și: Coronavirusul i-a încurcat planurile lui Jorge. A anulat venirea fiicei sale din SUA: „Oricât de puternic aș fi, dorul de Karina mă face uneori să plâng”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter