John Taylor, basistul trupei Duran Duran, vindecat de COVID-19: "Nu este mereu un ucigaş, putem şi vom învinge!"

Publicat pe

John Taylor, basistul trupei britanice Duran Duran, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu Covid-19, însă din fericire, a fost vorba despre o formă ușoară a virusului și s-a vindecat. Taylor a dat detalii despre experienţa sa într-un mesaj publicat pe Facebook și îi încurajează pe fani să aibă încredere că totul va fi bine.

John Taylor, basistul trupei Duran Duran, vindecat de COVID-19: "Nu este mereu un ucigaş, putem şi vom învinge!"John Taylor, basistul trupei Duran Duran, vindecat de COVID-19: "Nu este mereu un ucigaş, putem şi vom învinge!"

„Poate că sunt un tip de 59 de ani în mod deosebit robust, îmi place să cred că sunt, sau am fost binecuvântat să iau o formă uşoară de Covid-19, dar după o săptămână de ceea ce aş descrie ca «gripă turbo», am scăpat şi m-am simţit bine. Trebuie să recunosc că nu m-a deranjat carantina, pentru că am avut şansa să mă recuperez cu adevărat', a scris John Taylor pe Facebook.

Muzicianul a precizat că teama generată de această pandemie este „justificată', însă este încrezător că „vom învinge'.

„Vorbesc pentru a răspunde fricii enorme generate de pandemie, o parte din ea fiind justificată pe de-a-ntregul, iar inima mea este alături de toţi cei care au avut de-a face cu pierderi reale şi durere. Dar vreau să vă aduc la cunoştinţă că nu este mereu un ucigaş şi că putem şi vom învinge', a mai transmis Taylor, care a adăugat că este nerăbdător să revină pe scenă.

Între celebrităţile care au fost infectate cu Covid-19 se numără Tom Hanks, Rita Wilson, David Bryan (Bon Jovi), Pink şi Marianne Faithful.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă