Gest impresionant pentru asistenta medicală căreia vecinii i-au aruncat clor pe ușă. „În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela”

Publicat pe

Asistenta medicală din Galați umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital cu bolnavi de coronavirus a fost întâmpinată joi cu aplauze și flori de un batalion de militari.

Citește și: Primul oraș din România care s-a izolat de bunăvoie, deși nu are niciun bolnav de coronavirus: „Trebuie să ne protejăm!”

Mihaela Moga Pal, asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, a povestit pe Facebook că vecinii i-au aruncat cu clor pe ușă și au dat-o afară din magazinul de la colțul blocului, doar pentru că lucrează aproape de oamenii infectați cu COVID-19. 

Joi, Mihaela a avut parte de o surpriză, pentru că militarii au așteptat-o la ieșirea din tură cu un buchet de flori și au aplaudat-o pentru munca pe care o depune în timpul pandemiei de coronavirus. 

Momentul a fost filmat și a fost distribuit pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. 3183 persoane infectate, 283 pacienți vindecați și 116 morți

„Eu, unul, personal, nu credeam că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine', i-a spus un militar din cadrul Batalionului 284 Tancuri, care i-a organizat primirea triumfală. Militarii i-au cerut scuze în numele oamenilor care au jignit-o. 

„Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată Unirea Principatelor au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe', se arată în postarea MApN cu titlul „În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela'.

Citește și: Medici infectați cu noul coronavirus transmit mesaje cutremurătoare: „Îmi este teamă pentru copilul meu!”/ „Suntem amenințați cu dosare penale dacă plecăm din spital”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter