Primul cadru medical care moare din cauza coronavirusului: o asistentă de 54 de ani din Constanța. Nu a lucrat în spital, de când a început pandemia

Publicat pe

Două noi decese din pricina coronavirusului, printre care o asistentă din Constanța.

Femeia în vârstă de 54 de ani revenise din Turcia pe 13 martie și a fost testată pozitiv pentru coronavirus șase zile mai târziu.

Femeia avea condiții medicale pre-existente (obezitate morbidă); bronho-pneumonii repetate în ultimul an și a murit la Spitalul de Boli Infecțioase, unde fusese internată în urmă cu 48 de ore, relatează antena3.ro.

A murit pe 2 aprilie, iar Ministerul Sănătății a ținut să precizeze că asistenta medicală nu a lucrat în spital și nu a lucrat cu pacienți care erau diagnosticați cu COVID-19.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 445 noi cazuri de coronavirus. Bilanțul românilor testați pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 3183.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Tily Niculae, prima vedetă care a născut în plină pandemie de coronavirus: 'Personalul medical era depășit.Au fost momente când au întrat fără echipamente de protecție la mine'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter