Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Publicat pe

Previziuni Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a explicat cât de important este pentru o persoană să muncească și să facă bani dintr-un domeniu care i se potrivește. Conform acesteia, fiecare zodie are un domeniu care i se potrivește, mai ales dacă acestea vor să aibă un câștig financiar bun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Previziuni Cristina Demetrescu. Dacă plănuiești să faci o schimbare în carieră sau ești în căutarea unui job, ar fi o idee bună să iei în considerare ce spune astrologul. Potrivit specialistului, zodiacul ia în considerare câteva trăsături de personalitate reale pe care le au nativii fiecărei zodii în parte.

Berbec – Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Nativilor din zodia Berbec li se potrivesc meseriile de curaj. Astrologul spune că aceștia sunt cei mai îndrăznești nativi ai zodiacului și pot fi cu ușurință pompieri sau polițiști. Totodată, Berbecii sunt făcuți pentru meseriile unde sunt folosite obiecte metalice sau pot lucra în domeniul sportiv.

Citește și: 3 zodii care nu își pot uita prima iubire.Vor rămâne devotate toată viața

Citește și: 6 motive pentru care Săgetătorul este cea mai bună zodie

Citește și: Tragedie în familia lui Ronaldo.Unul dintre gemenii săi a murit la naștere

Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:”La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

Taur

Taurii pot fi bucătari, cofetari, dar se pot ocupa și de grădinărit. Nativilor din zodia Taur li se potrivește tot ce ține de estetică, parfumuri sau bijuterii. Mai mult, aceștia pot activa în industria muzicii sau în domeniul finanțelor.

Gemeni

Gemenilor li se potrivesc meseriile care au legătură cu abilitățile de comunicare. Aceștia pot lucra cu acte, documente și pot activa în domeniul curieratului. De asemenea, potrivit astrologului, Gemenii pot fi profesori sau traducători.

Rac

Nativilor din zodia Rac li se potrivesc profesiile legate de protecție, afaceri imobiliare, decorațiuni interioare. De asemenea, aceștia își pot deschide propria pensiunea sau se pot angaja ca administratori de case.

Leu

Leii pot lucra ca ospătari pe o insulă, în locuri însorite sau în zone de distracție. Aceștia sunt buni lideri și își pot folosi creativitatea în domenii precum cofetăria sau design vestimentar.

Fecioară

Fecioarele pot lucra cu ușurință în domenii precum sănătate, psihologie, masaj, contabilitate primară, agricultură sau creșterea animalelor. Nativii din zodia Fecioară au abilitatea de a comunica foarte bine.

Balanță – Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Balanțelor și se potrivesc domeniile care au legătură cu arta, karate, dansuri, modă sau marochinărie. Aceștia pot lucra cu clienții, să vândă obiecte de lux sau să organizeze evenimente.

Scorpion

Scorpionilor li se potrivesc meseriile în care să își folosească perspicacitatea și inteligenta. Aceștia pot lucra la pompe funebre sau pot fi detectivi particulari, mediumi sau ezoteriști. De asemenea, Scorpionii pot fi buni afaceriști.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt spirituali și au stofă de filosofi sau pot călători sau lucra în străinătate. Au mari șanse să scrie cărți sau le pot vinde în anticariate.

Capricorn

Capricornul este zodia construcțiilor și a celor care care conduc și organizează. Aceștia sunt potriviti pentru activitățile unde trebuie să se calculeze. Ar putea fi buni în domeniul tâmplăriei.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător pot fi însoțitori de zbor, electricieni, eletroniști sau controlori de zbor. De asemenea, aceștia pot dezvolta organizații prin care să ajute sau să active în mediul online.

Pești – Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Nativii din zodia Pești sunt perfecți pentru orice meserie care îi leagă de mare. Aceștia se pot orienta către masaj, terapii, make-up, unghii, artă, spiritualitate sau domenii în care să-i ajute pe alții.

Sursa: FANATIK

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter