Ce salariu are Raed Arafat. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne are mai multe surse de venit

Publicat pe

Raed Arafat este secretarul de stat în Ministerul Afacerilor de Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). 

Ce salariu are Raed Arafat. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne are mai multe surse de venitCe salariu are Raed Arafat. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne are mai multe surse de venit

Raed Arafat, actualul șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) s-a născut în Siria, a copilărit în Cisiordania și s-a mutat în România la vârsta de 16 ani. Ulterior, șeful DSU a studiat medicina, în cadrul Universității Iuliu Hațieganu din Cluj.

Familia sa a avut acolo o fabrică de săpun. La vârsta de 16 ani a emigrat în România pentru a studia medicina. Din declarația de avere depusă de șeful DSU în anul 2019 reiese că în anul 2018 a încasat lunar aproximativ 2500 de euro.

Conform declarației de avere, Raed Arafat a încasat 106.704 lei ca secretar de stat, 13.444 lei ca normă hrană, 1.826 lei ca lector la Universitatea din Cluj, 9.603 lei ca profesor asociat la Universitatea Bucureşti şi 14.539 lei ca expert FPS. În total, veniturile anuale ale lui Arafat au fost de 146.116 lei, adică de 12.176 lei pe lună (aproximativ 2.500 de euro).

Raed Arafat mai deține un apartamenet într-un complex de lângă București și o treime din casa părintească din Palestina. În trecut a mai avut o vilă în Târgu Mureș pe care a vândut-o cu 82.500 de euro. Să nu uităm și de contrurile bancare atât în euro cât și în lei. Suma ajunge la 30.000 de euro.

Totodată, a reușit să scape și de datoria de 180.000 de lei pe care a avut-o la o bancă, drept credit bancar pentru achiziționarea apartamentului de lângă București.

Raed Arafat a lăsat totul în urmă, când a decis să devină medic. Tatăl lui, Daud Arafat, ar fi vrut ca Raed să preia afacerile familiei și n-a fost mulțumit de alegerea fiului.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă