Ce se întâmplă cu nunțile planificate după încetarea stării de urgență. Ministrul Marcel Vela precizează data de la care se vor putea face petreceri cu mai mult de 8 persoane

Publicat pe

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precizează că după 15 mai, odată cu încetarea stării de urgență, nu se vor putea organiza nunţi cu sute de persoane. Ministrul a oferit și o dată de la care se vor putea organiza petreceri cu mai mult de 8 persoane.

Ce se întâmplă cu nunțile planificate după încetarea stării de urgență. Ministrul Marcel Vela precizează data de la care se vor putea face petreceri cu mai mult de 8 persoaneCe se întâmplă cu nunțile planificate după încetarea stării de urgență. Ministrul Marcel Vela precizează data de la care se vor putea face petreceri cu mai mult de 8 persoane

„Cu părere de rău nu pot da un răspuns pozitiv pentru că nunţile românilor în perioada în care chiar dacă se relaxează în 15 mai condiţiile de reţinere, de comprimare a unor posibilităţi de a ne mişca liber, de a fi alături de cei dragi, aceste condiţii nu se vor relaxa sută la sută.

Individual probabil vom avea dreptul la această mişcare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva câteva probleme individuale, dar, din păcate, presupun eu, nu vă dau un răspuns oficial, nu cred că în 15 mai am scăpat cu totul de acest coronavirus. Nu înseamnă că în 15 mai virusul s-a oprit şi ia o pauză.

Noi va trebui să fim atenţi în continuare, să ne protejăm, să purtăm mască, să avem grijă să ne spălăm pe mâini, să nu stăm mai mult de trei la o discuţie, să respectăm distanţarea socială, anumite activităţi se vor relua în anumitre condiţii”, a spus Vela, răspunzând pe Facebook la întrebările adresate.

El a spus că nu va fi momentul unei relaxări generale astfel încât să poată avea loc evenimente cu sute de persoane, să riscăm o contaminare în masă. „În consecinţă, cred că poate avea loc nunta în condiţii normale, iar partea festivă cu cheful să o lăsăm mai la toamnă, când putem evalua această epidemie, a explicat Vela.

Ministrul a mai spus că este posibil ca în luna august să aibă loc o relaxare a condiţiilor, astfel încât nunţile să poată avea loc cu mai mult de 8 persoane.

„Cred că în august va fi o relaxare, cu mai multe persoane, nu cu sute sau mii de persoane, dar va fi o relaxare în 23 august probabil, dar depinde de cum reacţionăm fiecare român astfel încât să diminuăm infecţiile cu acest virus„, a adăugat Vela.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter