Papa Francisc, gest impresionant pentru România, în plină pandemie de coronavirus. Ce donație a făcut Suveranul Pontif pentru bolnavii de COVID-19 din Suceava

Publicat pe

Papa Francisc vine în ajutorul României, în plină pandemie de coronavirus. Suveranul Pontif donează cinci ventilatoare pulmonare pentru bolnavii de coronavirus din Suceava.

Papa Francisc, gest impresionant pentru România, în plină pandemie de coronavirus. Ce donație a făcut Suveranul Pontif pentru bolnavii de COVID-19 din SuceavaPapa Francisc, gest impresionant pentru România, în plină pandemie de coronavirus. Ce donație a făcut Suveranul Pontif pentru bolnavii de COVID-19 din Suceava

Vatican News anunță gestul absolut impresionant al Papei Francisc pentru bolnavii de coronavirus din Suceava, cel mai mare focar de infecţie din țară.

„Un semn de apropiere față de bolnavii de Covid-19, dar și de susținere a personalului sanitar din cel mai mare focar al pandemiei de coronavirus din România. Astfel poate fi considerat gestul concret pe care papa Francisc l-a făcut față de bolnavii infectați cu noul coronavirus din Suceava, pentru care a trimis astăzi din Cetatea Vaticanului diverse materiale medicale', se arată în articolul publicat de sursa citată.

Citește și: Viața neștiută a lui Papa Francisc.În tinerețe, a avut probleme mari de sănătate și a lucrat ca paznic într-un bar de noapte

Potrivit Vaticanului, materialele sanitare au fost achiziționate prin grija cardinalului Konrad Krajewski, responsabilul cu activitatea caritabilă a papei. În egală măsură, prelatul a putut colecta pentru bolnavii din România cinci ventilatoare pulmonare, dintre care două de ultimă generație, 200 de combinezoane, 900 de măști FFP2 și 5000 de măști sanitare, notează digi24.ro.

„Aceste ventilatoare medicale pleacă acum spre România ca un semn, o îmbrățișare din partea Sfântului Părinte în această situație dificilă pentru lumea întreagă', a precizat cardinalul Krajewski.

Sursa foto: pixabay.com, Hepta

Citește și: Papa Francisc a mers pe străzile Romei către un loc de rugăciune, în ciuda pericolului coronavirus.Respiră cu un singur plămân încă din adolescență

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter