Cea mai inteligentă zodie feminină

Publicat pe

Cea mai inteligentă zodie feminină. Cei născuți sub acest semn zodical sunt persoane înzestrate cu inteligență nativă puternică. Această zodie citește omul ca pe o carte deschisă. Are o energie și o memorie bună. De asemenea, nu re dificultăți în a câștiga respectul și simpatia celor din jur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Așadar, fără să vă mai ținem în suspans, vă spunem că zodia Balanță este cea mai inteligentă zodie feminină. Acest nativ are un IQ mare și nu poate fi păcălit prea ușor. Datorită inteligenței sale, aceasta zodie își va da seama imediat când o persoană o minte sau se joacă cu ea. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt persoane educate, cu un bogat simț al umorului.

Cea mai inteligentă zodie feminină. Balanță

Femeia din zodia Balanță nu poate fi mințită sau trădată. De cele mai multe ori, această zodie are grijă la anturajele din jur și alege să stea în preajma persoanelor de la care are ce învăța. De asemenea, femeia din zodia Balanță are multe abilități de lider, fiind potrivit pentru zodia de șef, care poate conduce cu brio o companie cu mulți angajați.

Citește și: 5 zodii care nu se gândesc la divorț după ce s-au căsătorit

Citește și: 3 zodii care nu își pot uita prima iubire.Vor rămâne devotate toată viața

Citește și: Oana Sârbu suferă în continuare după moartea părinților ei:„Dorm și acum cu păpușile de la tata!'

Citește și: Manu, din casa Mireasa, noi dezvăluiri despre fosta iubită însărcinată:”Încă o iubesc”

Balanța are o inteligență extraordinară

Femeia din zodia Balanță impresionează prin inteligența nativă. Aceasta este capabilă să creeze adevărate strategii de succes, pe care puțini le-ar avea. Mai mult, femeia Balanță are un simț de observație extrem de bine dezvoltat, fiind foarte ambițioasă. De cele mai mult ori, aceasta ajunge unde își propune. Pune cariera pe primul loc, muncește foarte mult și nu se bazează pe favoruri sau pe noroc.

Femeia Balanță nu se mulțumește cu puțin

Femeia din zodia Balanță nu se mulțumește cu jumătate de măsură și cu greu ar putea să o mintă cineva. Are un talent aparte în a simți când cineva nu este sincer. Mai mult, nu crede orice și analizează atent fiecare detaliu pe care îl primește. De cealaltă parte, dacă este trădată, femeia balanță poate fi lipsită de scrupule și poate trece peste orice pentru a-și îndeplini obiectivul.

Sursa: spynews

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter