Cel mai eficient tratament împotriva febrei. Recomandarea făcută de Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel pentru românii care stau acasă

Publicat pe

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a dezvăluit într-o intervenție telefonică la România TV, care este cel mai eficient tratament împotriva febrei. Toată lumea o poate face acasă și nu ai nevoie de medicamente.

Mulți oameni se află în această perioadă în izolare și ieșirile din casă ar trebui evitate. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a oferit sfaturi importante românilor și a dezvăluit ce pot face în cazul în care au febră.

Împachetarea cu prosopul cu ud este recomandarea făcută de managerul Institutului de Boli Infecţiose Matei Balş din Capitală.

„Cei mai expuşi sunt cei cu boli pulmonare, cei cu diabet zaharat, cei cu boli vasculare, cu boli renale cronice, cu cancer şi cu afecţiuni ale sistemului nervos central. Dacă aveţi febră, faceţi împachetări cu un prosop ud, face mai mult decât orice paracetamol sau nurofen. Ţineţi legătura prin telefon cu medicul de familie care vă va spune cum să acţionaţi”, a spus prof. dr. Adrian Streinu Cercel, potrivit adevarul.ro .

Citește și: Anunțul făcut de medicul Streinu-Cercel.Cât timp ar trebuie să stăm în casă, pentru a ne feri de coronavirus. „Să limităm circulația celor tineri”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter