Cele mai bune amante în funcție de zodie. Femeile care au toți bărbații la picioare

Publicat pe

Când vine vorba despre pasiune, sunt câteva zodii feminine care ies în evidență. Care sunt cele mai bune amante în funcție de zodie? Astăzi îți oferim mai multe detalii despre femeile care au toți bărbații la picioare, oricând își doresc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O iubire interzisă, spiritul de aventură, senzațiile tari, toate acestea atrag întotdeauna. Dacă îți dorești să ai în pat o femeie care să îți pună capac, te poți bucura de farmecele celor 4 femei care cuceresc pe oricine, oricând. Se pare că ele au anumite trăsături care le fac niște amante excelente.

Citește și:

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului, în 2021

Cele mai bune amante în funcție de zodie – Scorpion

Este o femeie deschisă către lucruri noi. Este foarte curioasă și cu un libido dezvoltat. Nu are complexe sau inhibiții, face orice îi trece prin cap în pat și este deschisă la sugestii. Dă dovadă de o putere uriașă de seducție. Este comunicativă și gata oricând de o nouă aventură.

Cele mai bune amante în funcție de zodie – Fecioară

Chiar dacă pare ironic, ținând cont de numele zodiei, Fecioara se situează pe locul 2 în acest top incendiar. Pare să fie o femeie retrasă, serioasă, tăcută, pudică, însă aceasta este doar prima impresie. După ce ajungi cu ea în pat, se transformă total. Chiar dacă este vorba despre o aventură sau o relație serioasă, zodia Fecioară se simte foarte bine alături de un bărbat pasional.

Cele mai bune amante în funcție de zodie – Leu

Leoaica este puternică, decisă, nu are complexe. Are toate calitățile de care are nevoie o amantă în dormitor. Știe exact ce își dorește, ce are nevoie și cum să reușească să ajungă acolo unde vrea. Este admirată de toată lumea, își adoră corpul și atrage cu atitudinea ei senzuală, conform ciao.ro. Cu siguranță, te vei bucura de niște momente fabuloase alături de ea.

Cele mai bune amante în funcție de zodie – Balanță

Chiar dacă este pe locul 4, nu înseamnă că nu te poți bucura de partide incredibile de amor alături de Balanță. Este una dintre cele mai pricepute amante, dar nu este înțeleasă de toată lumea. Se înțelege cel mai bine cu bărbații rafinați, care știu cum să o facă fericită.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter