Horoscop. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului, în 2021

Publicat pe

Era Vărsătorului a început pe 21 Decembrie 2020, când a avut loc o rară conjucție între Jupiter și Saturn la 0 grade Vărsător. Era Vărsătorului aduce inovație și tehnologie, dar și un nou început atât pentru umanitate, cât și pentru fiecare zodie în parte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Era Vărsătorului aduce o luptă mai clară în fata incertitudinilor şi a falselor religii şi teorii. Ultima dată când am avut Era Vărsătorului pe Pământ, ştim prin intermediul Arheologiei că tocmai murise omul Neanderthal şi se născuse varianta să mai evoluată (Homo sapiens fossilis). De asemenea, în momentul tranziției, omul se va trezi din somnul profund pe care l-a avut în Era Peștilor. Această trezire este de nivel spiritual, moral, dar și social.

Începem să pregătim terenul pentru noua lume până ajunge și Pluto în Vărsător să ajute la adevărata renaștere, adică în 2024.

Era Vărsătorului determină fiecare zodie în parte să se pună în valoare, mai ales semnele de Foc. Toată lumea simte nevoia de schimbare, de un avânt spre nou, de un punct și de la capăt. Nu mai sunt acceptate plafonările și complezențele, aproape toate semnele zodiacale simt că este timpul să dea jos haina lui „lasă că merge și așa” și să-și ducă la îndeplinire cele mai îndrăznețe dorințe.

'Vă întrebați de ce copiii născuți după 2000 sunt diferiți. Ei au venit cu un scop. Să ne mobilizeze pe noi, aștia mai bătrâni. Informația este la maximum. Nu mai trăim din auzite. Acum vrem să o verificăm. Nu mai ține teorema „crede și nu cerceta”. Acum este despre „dă-mi voie să cercetez și mai vedem!”', a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Epoca Vărsătorului vine și ne scoate din tipare, ne permite să fim cum vrem, spune numerologul, și ne dă încrederea că vom reuși. Vin curente despre care nici nu aveam habar, o lume cu totul nouă, care însă nu trebuie să ne sperie și la care ne vom adapta treptat.

Simbolul Vărsătorului pare două valuri, apă, însă de fapt sunt șerpi – simbolul cunoașterii, al libertății. Asta e scopul Vărsătorului, libertatea, indivitualitatea, abilitatea de a-ți alege calea ta, să faci ce vrei, să fii o figură de autoritate.

Avem nevoie să intregrăm alte valori: compasiune, empatie, iubire, înțelegere, respect pentru individulitate, progres colectiv, nu doar cât ține ograda noastră, ci mult dincolo de ea, dincolo de țara natală sau planeta Pământ.

 • Cum se comporta femeia Varsator si ce trasaturi are barbatul Varsator!
 • HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. BERBEC –  este iute, agil, doritor de a începe ceva. El trebuie să fie răspândacul acestor informații, el dă tonul, iar în 2021 este axat pe profesie. Berbecul se va concentra foarte mult asupra carierei deoarece va avea multă inspirație, va întâlni oameni importanți dispuși să-i ajute să-și urmezi visurile și va avea numeroase oportunități de care trebuie să profiți.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. TAUR –  el pune în aplicare. El face ca pământul să dea roade. Are forță, putere de muncă și încăpățânarea de a duce lucrul la bun sfârșit. Pentru tine, 2021 vine cu cele mai frumoase surprize pe planul iubirii. Acesta este anul în care descoperi ce înseamnă să iubești cu adevărat, să fii într-o relație cu adevărat frumoasă și să trăiești cum nu ai mai făcut-o până acum.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. GEMENI – au energie nemăsurată. Gemenii sunt conducători, transmit informații. Acum se mobilizează pentru un scop comun. În prima parte a anului vei avea de dus câteva lupte importante pe plan profesional; pune totul în balanță și nu lua decizii grăbite. Ai încredere în tine și ascultă-ți intuiția.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. RAC –  e sprijinul familiei. E sufletist și vine în ajutorul celor aflați în dificultate. Profită de faptul că lucrurile evoluează frumos pe plan profesional și concentrează-ți atenția asupra propriei persoane – ai 365 de zile la dispoziție să te redescoperi, să îți dai seama cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viață, ce te face fericită.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. LEU – leul primește feedback-ul. El trebuie să acționeze și să își pună în valoare calitățile, dar nu pentru el.  Ești pregătită pentru an de foc şi plin de aventură? 2021 te va scoate foarte mult din zona de confort, te va face să experimentezi, să ai încredere în tine, să devii puternică și să îți dai seama că nimeni (și nimic) nu te poate doborî, potrivit stirilekanald.ro.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. FECIOARA – are atâta forță și putere de a analiza încât ea face lucrurile să se miște, din spate, fără să iasă în evidență. Ai încredere în tine și te lași condusă de intuiție pentru că de data aceasta știi cu adevărat ce îți dorești de la viitor.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. BALANȚĂ – este negociatorul, aducătorul de pace, de armonie. Nu face altceva decât să echilibreze. Nu îi lasă pe ceilalți să se piardă. Astrele sunt foarte generoase cu tine și îți aduc multă liniște în suflet. Îndreaptă-ți atenția asupra vieții sentimentale deoarece ai șansă să lucrezi la relația pe care o ai cu partenerul de cuplu astfel încât amândoi să fiți în cel mai bun punct de până acum.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. SCORPION – ei sunt în postura în care vin și cer ajutorul. Sunt capabili să revoluționeze, însă au trebuie să capete încredere în propriile forțe. Astrele îți oferă posibilitatea de a face câteva schimbări importante pe plan profesional. Doar în acest an ai ocazia să îți îmbunătățești finanțele și să pui în ordine fiecare etapă a drumului tău către succes astfel încât să începi să te apuci de treaba și să faci pași pentru a vedea și rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. SĂGETĂTOR – este vizionar, dar trebuie să se detașeze de conceptele vechi. Eșți pregătită să întâlnești oameni noi cu care poți scrie povești memorabile de viitor, să creezi noi conexiuni, să fii fericită și să începi o nouă etapă a vieții tale? Renunță la barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a nu fi rănită!

  Citește și:

  Horoscopul de Crăciun. Cum își petrec zodiile sărbătorile de iarnă

  Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

  Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. CAPRICORN – să își folosească talentele la capacități maxime. Ei sunt protectorii zodiacului. Tot ce îți dorești în această perioadă este rutina – o viață constantă la care să te adaptezi și de care să te bucuri.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. VARSĂTOR – vor fi lumina care îi înspiră pe ceilalți. Pe plan sentimental te simți pregătită să faci o schimbare – discuțiile cu partenerul de cuplu devin tot mai serioase în prima jumătate a anului și cu siguranță veți ajunge amândoi la concluzia că trebuie să faceți pasul cel mare.

  HOROSCOP ERA VĂRSĂTORULUI. PEȘTI – sunt sensibili, în perioada aceasta nu își găsesc liniștea și energia. Sunt la o intersecție crucială a vieții lor.  În anul 2021 trebuie să îți iei inima în dinți și să faci schimbări importante în carieră; astrele sunt de partea ta și te ajută foarte mult, scoțându-ți în cale oportunități frumoase de care ar fi bine să profiți.

  dinpopor.ro
  Biografiile Vedetelor
  Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

  Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

  Revista VIVA!
  Revista VIVA!
  Newsletter