Ce cadouri de Crăciun le face Regina Elisabeta angajaților săi. Nu depășesc 35 de lei

Publicat pe

Regina Elisabeta obișnuiește ca în fiecare an să ofere cadouri de Crăciun celor 1500 de angajați ai săi. Darurile sunt, însă, unele simbolice, a căror valoare nu depășește 35 de lei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta are grjă să ofere cadouri de Crăciun în fiecare an angajaților săi. Totuși, acestea sunt simbolice, deloc scumpe.

Ce cadouri de Crăciun le face Regina Elisabeta angajaților săi. Nu depășesc 35 de leiCe cadouri de Crăciun le face Regina Elisabeta angajaților săi. Nu depășesc 35 de lei

Cei 1500 de angajați ai Reginei Elisabeta primesc fiecare câte o budincă de Crăciun. Această tradiție se păstrează încă de pe vremea bunicului ei, George al V-lea, care a inițiat datina înainte de război.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a încalcă tradiția!De ce ține suverana decorațiunile de Crăciun până în februarie

Citește și: De Crăciun, Regina Elisabeta a II-a schimbă 7 outfituri.Oaspeții săi nu au voie să se îmbrace în aceleași culori ca suverana!

Citește și: În discursul de Crăciun, Regina Elisabeta a II-a spune despre ea că este o bunică destul de ocupată'

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Ce cadouri le face Regina Elisabeta angajaților de Crăciun

Până acum angajații obișnuiau să primească budinci de la branduri cunoscute, însă anul acesta lucrurile s-au schimbat. Regina ar fi decis ca budinca de Crăciun, cadoul pentru angajați, să fie cumpărată din supermarket, potrivit publicației Hello. Prețul acesteia ajunge la 6 lire sterline, ceea ce ar însemna în jur 35 de lei.

De asemenea, membrii staff-ului ar mai putea primi și câte o felicitare din partea Reginei și a Prințului Philip.

Totuși, angajații care sunt alături de Familia Regală de mult timp, ar putea primi totuși inclusiv vouchere de cumpărături. Valoarea acestora s-ar putea ridica la 35 de lire sterline, conform protv.ro.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter