Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an

Publicat pe

Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an. Ne apropiem de final de an, iar toată lumea are dorințe cât mai multe. Din toate cele 12 zodii, cinci dintre ele vor avea parte de mare noroc. Nativii acestor zodii vor trăi momente de neuitat, iar dorințe li se vor îndeplini de Anul Nou. Află care sunt cele cinci zodii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an. Cinci zodii se vor bucura nespus la final de an. Cei pasionați de astrologie vor afla care sunt zodiile norocoase de Anul Nou. Cele care vor avea surprize la final de an sunt considerate zodii de foc, de apă și pământ.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și:Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și:Horoscop 1 decembrie 2022.Zodiile care se îndrăgostesc chiar de Ziua Națională

Citește și:Care este numărul norocos al fiecărei zodii.”Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce”

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt foarte norocoși la sfârșit de an. În ultima perioadă, aceștia au pierdut sume mari de bani și au probleme pe plan financiar. Viața îi va surprinde și le va oferi noi oportunități. Berbecii vor primi o sumă de bani care va fi un adevărat colac de salvare.

Pe plan personal, lucrurile se vor calma și este posibil ca cei care sunt singuri, să cunoască persoane deosebite. Vei găsi rezolvare pentru toate problemele din familia ta.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt extrem de muncitori. Rezultatele muncii lor vor apărea la final de an, și vor avea parte de aprecierile celor din jur. Pentru aceștia, banii nu sunt totul și vor face orice pentru a-și trăi viața așa cum vor. Ei vor să trăiască, nu să supraviețuiască! Așadar, persoanele din zodia Leu vor avea parte de toate lucrurile care le aduc bucurie sufletească.

Săgetător

Persoanele din zodia Săgetător vor primi cadouri scumpe, iar la final de an vor avea parte de surprize neașteptate. Se vor simți iubiți și prețuiti de persoanele dragi, iar cele mai importante și frumoase momente pentru ei sunt cele petrecute în familie.

Capricorn

Capricornii sunt zodii pământ. Nativii din zodia Capricorn se vor bucura la final de an, deoarece dorințele lor se vor îndeplini. Relația cu persoana iubită va fi din ce în ce mai frumoasă, iar comunicarea începe să devină un proces important pentru aceștia. Pe plan financiar, vor avea mari surprize.

Pești

Zodia de apă, nativii din zodia Pești se vor bucura de ultimele momente al anului 2022. Vor petrece alături de persoanele iubite, iar pe plan profesional vor avea parte de vești bune. Dorințele lor de a avea succes în carieră se adeveresc, iar viața lor devine mai împlinită.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter