Care este numărul norocos al fiecărei zodii. "Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce"

Publicat pe

Care este numărul norocos al fiecărei zodii. Numerologul Mihai Voropchievici a identificat cifrele norocoase ale celor 12 semne zodiacale. „Cifra 1 mai poate reprezenta şi adunarea numerelor 10, 29, 28. Tot ce e adunat şi dă 10 şi simplificat ajunge la 1”, spune numerologul atunci când vorbește despre numărul norocos al fiecărei zodii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este numărul norocos al fiecărei zodii

Când vorbim de cifra 1, vorbim despre un număr norocos pentru nativii din zodia Leu. Aceasta este caracterizată de dăruire, dar și puterea de a conduce tocmai pentru că cifra 1 este una puternică, o cifră a forței.

„Cifra 1 mai poate reprezenta şi adunarea numerelor 10, 28. Tot ce e adunat şi dă 10 şi simplificat ajunge la 1 este o zodie norocoasă pentru nativii din zodia Leu. Este caracterizată prin dăruire şi puterea de a conduce.

Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce. De la 10, te duci la 19. Deja aici tu conduci, dar trebuie să dai dovadă de altruism. Liderul 1 trebuie să dea şi de la el ca să fie apreciat', a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Care este numărul norocos pentru Raci și Scorpioni

Cifra doi este a Racilor și aceasta reprezintă armonie și siguranță. Alte numere norocoase pentru Raci sunt 11, 20 și 29.

Berbecii și Scorpionii împartă o singură cifră norocoasă, anume cifra 3. Dacă Berbecii sunt deschizători de drumuri,

Scorpionii sunt foarte credincioși și tocmai datorită acestei credințe au un succes nebănuit. Alte numere norocoase pentru acești nativi sunt 12, 21, 30.

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia:„Este un om…’ / EXCLUSIV

Citește și: Corina Chiriac a împlinit 73 de ani. Care e cel mai mare regret al artistei:„Îmi pare rău că….’

Citește și: A murit cântărețul de muzică populară Ionel Bebe Lazăr.Avea doar 47 de ani

Care este numărul norocos pentru Fecioară și Gemeni

„Cifra 4 este cifra norocoasă pentru Fecioară și pentru Gemeni, mai ales în ceea ce privește locul de muncă.

Totuși, trebuie avută o mare atenție deoarece cifra 4 este și cifra sărăciei și tocmai de aceea trebuie multă muncă pentru a depăși această condiție„, spune numerologul.

Pentru nativii din zodia Săgetător, cifra norocoasă este 5, iar pentru că este la mijloc are parte și de o stare benefică și o energie deosebită.

Care este numărul norocos pentru Tauri și Capricorni

Pentru Tauri și Balanțe, cifra succesului este 6, care aduce armonie în toate relațiile, fiind și cifra căminului fericit.

Cifra 7 este a Capricornilor care pot lua decizii corecte în momente cruciale și pot realiza foarte multe lucruri bune pentru cei din jur.

Numărul norocos pentru Vărsători

„Pentru nativii din zodia Vărsător, numerologul Mihai Voropchievici a transmis că norocoasă este cifra 8.

Acești nativi au noroc de bani și pot să te îmbogățească chiar dacă nu fac nimic și mai ales în momentele de criză banii vin de unde nu te așteptai. De asemenea, și 26 este un simbol al banului”, a mai Voropchievici.

Pentru Pești, cifra 9 este cea norocoasă pentru că le oferă sprijin și le lămurește mintea. „Cifra 9 este cifra Peştilor. Îi acceptă, le oferă sprijin şi le lămureşte mintea care, de multe ori, este cu prea multă ceaţă', a mai spus numerologul.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter