Maria Ciobanu și-a pregătit loc de veci. Mormântul artistei se află în Cimitirul Bellu: "A vrut să lase lucrurile aranjate" / EXCLUSIV

Publicat pe

Maria Ciobanu are loc de veci în Cimitirul Bellu din Capitală. Mormântul celebrei artiste se află pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Pentru că are o venerabilă vârstă, ciocârlia muzicii populare a vrut să aibă din timp un loc în care se va odihni după trecerea în neființă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă de muzică populară s-a pregătit din timp pentru ultimul drum din această viață. Maria Ciobanu are loc de veci în Cimitirul Bellu, din București. Mormântul artistei se află sub un tei și este aproape de locul în care sunt înmormântați regretații Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

Maria Ciobanu și-a pregătit loc de veci. Mormântul artistei se află în Cimitirul Bellu: "A vrut să lase lucrurile aranjate" / EXCLUSIVMaria Ciobanu și-a pregătit loc de veci. Mormântul artistei se află în Cimitirul Bellu: "A vrut să lase lucrurile aranjate" / EXCLUSIV

Citește și: Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol:„E și pe placul ei'

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda:„Se trezea foarte de dimineață și…'

Citește și: Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii Târgșor și a fost dusă la spital: „Pacienta era conștientă și…'

Citește și: Florin Dumitrescu s-a certat cu Sorin Bontea și a părăsit platoul Chefi la cuțite: „Mă duc să iau o pauză, că nu mai pot!'

Maria Ciobanu are loc de veci la Cimitirul Bellu

Maria Ciobanu, în vârstă de 85 de ani, s-a pregătit din timp pentru ultimele zile din viața sa. Celebra cântăreață de muzică populară a ținut să aibă din timp un loc de veci, în care va fi îngropată după moartea sa.

Mormântul ciocârliei muzicii populare este pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu, sub un tei. Locul de veci al artistei noastre este aproape de locul în care sunt înmormântați Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

'Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere', a declarat, pentru viva.ro, un paznic din Cimitirul Bellu. În capătul celălalt al Aleii Artiștilor este înmormântat fostul ei iubit și partener de scenă, tatăl fiului ei, regretatul Ion Dolănescu. Și Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, ar fi auzit că artista are un loc de veci la Bellu, deși s-a scris că ar putea fi înhumată în America.

'Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo', a declarat Dragoș Dolănescu pentru viva.ro.

Maria Ciobanu locuiește în America

Maria Ciobanu are cetățenie americană, iar în ultimii ani a stat mai mult în America, unde se află și în acest moment, împreună cu soțul ei, Mircea Câmpeanu. Maria Ciobanu și soțul ei locuiesc la Los Angeles la Camelia Filip, fata mai mică a interpretei. Ciocârlia muzicii populare a mai venit sporadic în România, pe timp de vară.

Cântăreața de muzică populară e căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Înainte de această căsnicie, interpreta de muzică populară a trăit o poveste de dragoste cu multă pasiune alături de regretatul Ion Dolănescu. Celebrul interpret de muzică populară a murit în martie 2009.

Cei doi artiști nu au fost niciodată căsătoriți la starea civilă. Cu toate acestea, în anul 1971, Ion Dolănescu și Maria Ciobanu s-au cununat religios și au făcut o nuntă de pomină, cu preoți și dar.

Interesant este că, în acel moment, fiecare era căsătorit cu altcineva, Maria Ciobanu cu fluierașul Florea Burnea, iar Ion Dolănescu era însurat cu Iustina Băluțeanu. Regretatul artist o luase de soție pentru buletin de București.

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții după 30 de ani

După nunta aceea cu fast, între Ion Dolănescu și Maria Ciobanu au urmat câțiva ani de iubire, dar și de gelozii, certuri, bătăi, trădări, până când artista a plecat. Din acel moment, timp de 30 de ani nu și-au vorbit și nici nu s-au mai întâlnit vreodată pe vreo scenă.

Până într-o zi când, după îndelungi discuții cu amândoi părinții, Ionuț Dolănescu a reușit să îi convingă și să-i aducă într-un spectacol aniversar. A fost momentul în care fanii s-au bucurat enorm să îi revadă împreună pe aceeași scenă, după ce ei au îngropat securea războiului.

Ce avere are Maria Ciobanu

Averea Mariei Ciobanu ar fi estimată la circa două milioane de euro. Se spune că ciocârlia muzicii populare deține 3 vile în Capitală, câteva apartamente, tot atâtea terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro.

'Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier', a declarat Dragoș Dolănescu potrivit ego.ro.

Foto: VIVA/Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter