Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol: „E și pe placul ei”

Publicat pe

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu dezvăluia, recent, că mama lui, Maria Ciobanu, s-a întors în România. Deși are 85 de ani, reputata artistă continuă să zboare cu avionul, pentru a reveni în țara natală, în fiecare an. Dat fiind că starea ei de sănătate s-a ameliorat, Maria Ciobanu și-a făcut deja planuri pentru anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu s-au reântâlnit și anul acesta în România, după ce artista, în vârstă de 85 de ani, s-a reîntors în țară. Din 2019, aceasta s-a mutat în America, la fiica ei, din cauza problemelor de sănătate. Cu toate că are o vârstă înaintată, Maria Ciobanu nu a renunțat la planurile ei și continuă să zboare cu avionul pentru a se întoarce la cei dragi.

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol: „E și pe placul ei'Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol: „E și pe placul ei'

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor

Recent, Ionuț Dolănescu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, dar și despre planurile de viitor, dezvăluind că aceasta nu a fost ultima vizită în România a reputatei artiste Maria Ciobanu. Chiar dacă la anul în septembrie împlinește 86 de ani, iar în ultima perioadă s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, aceasta și-a propus să revină în țară.

Citește și: Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară:„Am riscat foarte mult’. Nu-și vorbiseră 30 de ani

Citește și: Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu:„Nu mai cântă, dar…’

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:'Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească'

Mama e hotărâtă să vină și la anul în România, dacă starea sa de sănătate îi va permite să facă asta.

Cred că modelul ultimilor doi ani, când mama a revenit de fiecare dată acasă, e și pe placul ei!', a declarat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

Chiar dacă, o vreme, pandemia a împiedicat-o să revină în țară, de îndată ce s-a putut, Maria Ciobanu s-a întors, pentru a-și vizita familia, dar și pentru a face unele tratamente de recuperare.

De ce boală suferă Maria Ciobanu

De trei ani, Maria Ciobanu a plecat din România, unde se întoarce doar în perioada verii, iar asta din cauza problemelor de sănătate. În 2017, Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea din muzică, fiind diagnosticată cu o formă acută de astm. La recomandarea medicilor, interpreta de folclor s-a mutat în SUA, unde climatul era mai potrivit pentru tratarea bolii sale. Artista a explicat, la vremea aceea, că afecțiunea de care suferă ar fi putut fi provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul vremii.

Acum, artista locuiește alături de fiica ei, Camelia, în California, unde climatul este mult mai blând, și revine în România doar vara. Și anul acesta Maria Ciobanu a revenit în țară, în luna august.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani. (…)

Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul’, a declarat Ionuț Dolănescu potrivit fanatik.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter