Coadă la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti. Oamenii au venit să-și ia adeverințele de ieșire din izolare, ignorând măsurile de protecție pentru răspândirea coronavirusului

Publicat pe

Sute de persoane s-au expus pericolului de contaminare şi au aşteptat la rând eliberarea adeverinței de ieșire de la izolare. Oamenii se plâng că nimeni nu răspunde la e-mail sau la telefon, aşa că au fost nevoiți să vină la sediul DSP.

Ministerul Sănătății admite că este o problemă de suprasolicitare, dar atrage atenția că oamenii își pot lua certificatele necesare și de la medicii de familie.

Citește și: Zece bebeluși au fost infectați cu coronavirus la Maternitatea Odobescu din Timișoara. Ministrul Sănătății cere anchetă epidemiologică: 'Toată familia e în izolare'

La fel ca alți 400 de cetăţeni, Adrian Ștefănescu a venit azi la Direcția de Sănătate Publică București să își ia adeverința epidemiologică pentru concediul medical. A fost în deplasare profesională în Spania, a avut simptome de gripă și a fost dus cu salvarea la Matei Balș. Testul pentru coronavirus a ieșit negativ.

Reprezentantii Ministerului Sănătății admit că este o problemă la DSP București, dar fac precizarea că oamenii își pot obține certificatele medicale și de la medicii de familie.

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. 4057 persoane infectate, 406 pacienți vindecați și 182 morți

DSP a eliberat 400 de certificate medicale într-o singură zi în Bucureşti.

Peste 5000 de adeverințe necesare ieșirii de la izolare și pentru obținerea concediului medical au fost eliberate în București de la începutul pandemiei.

Sursa foto: Antena3

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter