Cum atragi atenția unui bărbat în funcție de zodia lui

Publicat pe

Cum să atragi atenția unui bărbat în funcție de zodia lui. Relațiile inter-umane sunt extrem de complexe și țin cont de o mulțime de factori. Unul dintre ei poate fi chiar compatibilitatea astrală. Astăzi îți vom prezenta cum poți să atragi atenția unui bărbat în funcție de zodia lui. Iată ce își doresc bărbații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum atragi atenția unui bărbat în funcție de zodia lui- Berbec

Bărbații născuți sub semnul zodiacal Berbec sunt extrem de atenți la detalii și la aspectul fizic. Aceștia cred în dragoste la prima vedere și întotdeauna va conta dacă ai sau nu grijă de imaginea ta. Cu toate acestea, ei nu se pot declara ca fiind superficiali. Deși sunt atrași de tine, vor căuta să te cunoască și mai bine!

Mai mult decât atât, Berbecii adoră să primească complimente! Atunci când simți că îți place ceva la un astfel de bărbat, spune-i direct și sincer.

Taur

Pentru Tauri, două lucruri sunt esențiale atunci când vine vorba despre femei: atracție sexuală și simțul umorului. Dacă ești o persoană carismatică, cu o personalitate plăcută și cunoști câteva glume, deja ești pe drumul cel bun! Ei vor observa încă din prima clipă dacă au sau nu o atracție față de tine.

Taurii apreciază inclusiv gesturile micuțe, făcute din suflet. Dacă bărbatul pe care vrei să îl cucerești este născut sub acest semn zodiacal, trebuie să știi că orice gest pe care îl faci contează!

Gemeni

Dacă ești atrasă de un bărbat Gemeni, atunci îți urăm succes! Bărbații născuți sub acest semn zodiacal nu doar că au o carismă incredibilă, ci reușesc să atragă imediat atenția femeilor din jur. Trebuie să nu fii o persoană geloasă sau posesivă pentru a putea face față unui asemenea om.

Atunci când vrei să le atragi atenția, trebuie să vorbești! Pentru Gemeni nu e suficient să ai un aspect fizic plăcut, ci este nevoie de inteligență, simțul umorului și cunoștințe variate.

Rac

Racii sunt persoane extrem de dificile atunci când se îndrăgostesc. Acestea caută să găsească în persoana de lângă ei bunătate, empatie și putere de a lua decizii. Bărbații Rac nu vor aprecia niciodată extravaganța și nici lucrurile făcute forțat.

Cu atât mai mult, aceștia ar putea să se distanțeze dacă persoana de lângă ei caută în permanență validare din partea altor oameni. Pentru a-l câștiga, arată-i sufletul tău, nu egoul tău!

Citește și: Horoscop 2022 pentru zodia Rac.Previziuni astrale pentru tot anul

Citește și: Horoscop anual 2022 pentru zodia Gemeni.Află ce îți rezervă astrele!

Citește și: Horoscop 2022 Taur.Previziuni pentru zodia Taur, în 2022

Citește și: Trei zodii care vor avea noroc în 2022

Cum atragi atenția unui bărbat în funcție de zodia lui – Leu

Leii sunt persoane ușor superficiale, care nu pot rezista unei femei frumoase. Dacă ești într-o mulțime și vrei să îi atragi atenția, tot ce trebuie să faci este să îl privești direct în ochi! Aceștia au o slăbiciune pentru persoanele cu un caracter puternic.

Totodată, este bine să știi că adoră să fie în centrul atenției. Acest lucru ți-ar putea da bătăi de cap deoarece atunci când dispari pentru o clipă din peisaj, vor începe să te caute. Ba mai mult, adoră să dețină controlul asupra situației!

Fecioară

Pentru un bărbat născut sub semnul zodiacal Fecioară este complicat să găsească persoana potrivită! Acesta apreciază carisma oamenilor din jur și nu pune foarte mult accent pe aspectul fizic. Ba mai mult, ei ar putea să renunțe la o interacțiune fizică din cauza faptului că nu sunt atrași de gândirea celui din fața sa.

Fecioarele apreciază ambiția și oamenii devotați! Așadar, dacă te numeri printre oamenii care se implică în tot felul de proiecte, ar trebui să spui asta cu voce tare atunci când bărbatul Fecioară este în preajma ta.

Balanță

Este dificil să câștigi atenția unei Balanțe, însă mai greu este să o păstrezi. Aceștia pot cu ușurință să se simtă atrași de fizicul tău, însă într-o secundă își pot schimba starea de spirit. Pentru a-i face să rămână captivați, trebuie să îți folosești zâmbetul, simțul umorului și carisma!

Ai grijă însă! Atunci când simt că un lucru nu funcționează așa cum trebuie, aceștia nu fac altceva decât să renunțe la interacțiune!

Scorpion

Scorpionii nu sunt adepții jocurilor de seducție. Pentru ei, lucrurile sunt simple: ori există interacțiune și înțelegere, ori nu. Cu toate acestea, au și ei punctele lor sensibile. De exemplu, atunci când găsesc pe cineva cu aceleași interese precum ei, lucrurile încep să funcționeze.

Dacă nu știi cum să începi o interacțiune cu un bărbat Scorpion, spune-i că îți dorești să te apuci de un hobby pe care el deja îl practică. Își va dori să îți arate totul, iar în acest fel, vă puteți apropia.

Săgetător

Pentru a ieși în evidență în fața unui Săgetător, este necesar să ai o energie extrem de pozitivă! Aceștia au capacitatea de a cunoaște un om încă din primele secunde de interacțiune, motiv pentru care îți recomandăm să fii tu însăți!

Săgetătorii iubesc călătoriile și explorarea! Dacă ai în plan să pleci într-o vacanță și nu știi cu cine, invită un bărbat Săgetător. Va răspunde afirmativ într-o secundă!

Cum atragi atenția unui bărbat în funcție de zodia lui – Capricorn

Dacă ești o femeie independentă, care are o viață ocupată, probabil deja ai atras atenția acestei zodii. Bărbații Capricorn sunt atrași de persoanele inteligente, care reușesc să se întreacă pe ele însele în fiecare zi.

Aceștia iubesc și simțul umorului, motiv pentru care, o glumă spusă la timpul ei poate însemna mai mult decât îți imaginezi!

Vărsător

Bărbații Vărsător încearcă întotdeauna să păstreze controlul situațiilor în care sunt puși, dar cu toate acestea sunt intrigați când o persoană nu li se supune. Pentru aceștia contează enorm modul în care îți expui punctele de vedere și vor fi întotdeauna atenți la perspectivele pe care le ai asupra vitii.

Ba mai mult, nu trebuie să pozezi în ceea ce nu ești. Comportă-te natural, iar el va aprecia cu siguranță acest lucru, potrivit Elle.

Pești

Bărbații Pești reușesc să fie atrași de femeile frumoase, perseverente și ambițioase. Deși adoră distracțiile, un bărbat născut sub semnul zodiacal Pești nu va aprecia niciodată o persoană iresposabilă.

Pentru ei este important să îți pui mereu mintea la contribuție și să ai un scop bine definit în viață!

Sursă foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter