Trei zodii care vor avea noroc în 2022

Publicat pe

Trei zodii care vor avea noroc în 2022. Doar câteva săptămâni ne mai despart până ce vom intra în Noul An. Există trei zodii care vor avea parte de mult noroc în 2022, fie că vorbim despre planul profesional sau cel sentimental. Veștile grozave vor veni încă din luna ianuarie, iar astrele vor arăta a fi de partea lor pe tot parcursul anului. Iată despre ce nativi este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trei zodii care vor avea noroc în 2022. Mai sunt doar câteva săptămâni până ce vom „păși' în 2022. Potrivit fanatik.ro, se anunță a fi un an bun pentru o mare parte dintre zodii. Cei mai norocoși nativi vor avea parte de noroc și vor bifa reușită după reușită, chiar din luna ianuarie. În viețile lor vor avea loc schimbări radicale, la care nu s-au așteptat, și vor fi surprinși la orice pas. Te numeri printre cele trei zodii norocoase?

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Citește și: Zodii care fac multe alegeri greșite în viață

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității. Cele mai pasionale zodii

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

Trei zodii care vor avea noroc în 2022. Taur

Taurii se numără printre cele trei zodii norocoase ale anului 2022. După o perioadă destul de lungă de așteptare, vor avea parte de schimbări pe plan personal, dar și profesional. Vor simți că eforturile le vor fi răsplătite, în sfârșit, și vor fi surprinși de ce sunt în stare. În plus, este posibil ca la locul de muncă fie promovați sau să primească o mărire considerabilă de salariu, încă de la începutul anului viitor.

Nativii Taur se vor simți mai iubiți ca oricând, atât de familie, cât și de persoana iubită. Cei din jur îi vor susține în tot ceea ce fac, lucru ce le va crește și mai mult încrederea în forțele proprii. Vor fi plini de determinare și sunt gata ca să transforme anul 2022 în anul lor.

Trei zodii care vor avea noroc în 2022. Rac

Și Racii vor păși cu dreptul în Noul An. Vor avea parte de mult noroc, mai ales pe plan sentimental. Nativii care au fost singuri o lungă perioadă de timp își vor întâlni jumătatea, atunci când se așteptau cel mai puțin. Se vor înțelege atât de bine, încât e posibil să treacă și la nivelul următor și să se căsătorească cu cei/cele care le-au furat inima.

La fel ca Taurii, și Racii vor fi mai încrezători în forțele proprii. Dacă până acum aveau nevoie ca cineva să-i „împingă de la spate', acum, ei vor fi cei care vor prelua „frâiele'. Sunt dornici să înregistreze cât mai multe realizări și să ajungă acolo unde și-au propus.

Trei zodii care vor avea noroc anul viitor. Săgetător

Norocul va veni pentru Săgetători spre începutul lunii februarie. Atunci, ei vor simți că totul le merge bine și că nu mai au motive să-și facă griji. Își vor rezolva sarcinile mult mai rapid și eficient și vor avea timp să se relaxeze mai mult, alături de cei dragi.

Se anunță un an prilenic pentru călătorii, în cazul lor, în care vor descoperi locuri noi și fascinante. Nu vor refuza nicio oportunitate în acest sens și vor merge în diferite destinații încă de la începutul lui 2022. Vor fi însoțiți fie de persoana iubită, fie de gașca mare de prieteni. Așadar, nu vor duce lipsă de distracție. Asta le va încărca bateriile.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter