AMC Networks International și CANAL+, M7 Group își extind parteneriatul on-demand cu noi branduri populare, înainte de sărbători

Publicat pe

AMC Networks International și Focus Sat își vor consolida și mai mult parteneriatul strategic, datorită unui acord internațional care se va extinde în patru țări (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și România). Abonații operatorului vor putea acum să se bucure de mai multe canale la cerere ale companiei de televiziune, în plus față de fluxul liniar. Începând cu perioada sărbătorilor, Focus Sat va oferi acces la o selecție de conținut AMC, JimJam, Minimax și TV Paprika în orice moment.

Acest acord de referință între cele două companii va adăuga o nouă dimensiune sezonului de sărbători care se apropie, deoarece toate genurile din portofoliul AMC Networks International – filme, filme pentru copii și emisiuni de gătit – vor fi disponibile la cerere în biblioteca Focus Sat. Abonații la canalele liniare din pachetul TV al operatorului, se vor putea bucura de seriale emblematice ale AMC, precum 'Fear the Walking Dead' Sezonul 7 și 'Killing Eve' – serial ce urmărește lupta dintre două femei obsedate, interpretate de actrițele multipremiate Sarah Oh și Jodie Comer.

Nu vor lipsi producțiile autohtone de la TV Paprika pe Focus Sat. 'Calendarul de Advent' de la TV Paprika este despre dăruirea de cadouri, cu o gamă de bunătăți care pot fi oferite în ambalaje creative pe care oricine le poate realiza cu ușurință. Telespectatorii pot urmări emisiunea nu doar pe ecran, ci și prin intermediul aplicației Focus Sat și pot găsi episoadele complete în biblioteca aplicației. O versiune online specială a 'Calendarului de Advent' al TV Paprika este disponibilă și pentru abonații Focus Sat, astfel încât cei care nu ar putea urmări zilnic emisiunea pe ecran, să se alăture numărătorii inverse de Crăciun, vizionând online episoadele de un minut și jumătate.

Pe lângă tot acest conținut la cerere, TV Paprika pregătește, de asemenea, un număr fără precedent de 30 de ore de premiere pe ecran. Cu siguranță, telespectatorii îi vor vedea pe Jamie Oliver, Mary Berry și Nigella Lawson pe acest canal.

Iar pentru cei mici, Minimax și JimJam oferă seriale populare la nivel mondial pentru perioada sărbătorilor – atât pe ecran, cât și la cerere. Noile episoade din 'Micul meu ponei: prietenia este magică', 'Bufnița SRL', 'Talking Tom și prietenii lui' și 'Pompierul Sam' sunt disponibile în aplicația Focus Sat.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter